DZC '68NieuwsArchiefNieuwsbrief itemsmaart 2018 › Jubileumflits

Vol programma op 19 mei - Jubileumflits #5

De eerste twee activiteiten van het jubileumprogramma zitten er al weer op. Na een spetterende nieuwjaarsreceptie en een debuut als club tijdens de carnavalsoptocht in Doetinchem met als thema Abraham en Sarah komt het hoogtepunt van het jubileumjaar al weer snel dichterbij. 

Op 19 mei vieren we het 50-jarig bestaan van onze mooie club met activiteiten waarbij de hele club betrokken is. In de middag vindt de officiële receptie plaats. En ’s avonds is het tijd voor ons grote jubileumfeest met om klokslag 12 uur de overgang in de echte verjaardag van DZC. Hierover volgt later nog veel meer informatie. Twee activiteiten die op 19 mei gaan plaatsvinden, krijgen hier al iets meer aandacht.

Reünietoernooi

Het jubileumjaar is een mooie gelegenheid om ook oud-DZC’ers weer eens uit te nodigen bij de club. Voor hen organiseren we op 19 mei van 12 tot 15 uur een reünie. Tijdens de reünie, waarbij een lunch geregeld wordt, kan ook worden gevoetbald in 7 tegen 7 vorm. En voor de deelnemers is er een leuke attentie. Meer informatie of aanmelden? www.feestmeemetdzc.nl.

DZC MudRun

Met de DZC MudRun organiseert de Jubileumcommissie een tweede activiteit die nog niet eerder vertoond is. Op en rond de velden van DZC wordt op 19 mei een parcours uitgezet voor onze eigen MudRun. De MudRun is bedoeld voor junioren en senioren die ingedeeld zijn in drie categorieën. De werkgroep is druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten. Binnenkort volgt van hen de uitnodiging voor deze MudRun. We verwachten natuurlijk van alle junioren- en seniorenteams een afvaardiging om de titel ‘Vieste DZC’er van 2018’ binnen te halen! De tijdsplanning is als volgt:

12:00 uur          onder 15-junioren
13:00 uur          onder 17- en onder 10-junioren
14:00 uur          senioren

In alle gevallen betreft het natuurlijk zowel mannen als vrouwen. Wees erbij!

Namens de Jubileumcommissie,

Jeroen Sanders