DZC '68DZC'68MultimediaDZC'68 TV › Corona Challenge playlists

Vanaf maandag 16 maart,  hebben we elke dag een challenge gedaan 
AANLEIDING
Tot en met 6 april is er in nederland geen voetbal door het coronavirus... En dat is ontzettend balen, maar ook heel erg logisch! Jouw, mijn en onze gezondheid is het allerbelangrijkste! Als vereniging vinden wij het super belangrijk om verdere verspreiding tegen te gaan, vandaar dat wij het advies van de knvb volgen en er tot en met 6 april ook niet getraind kan worden bij DZC’68. 
Wij vinden het ook belangrijk dat al onze leden in beweging blijven gedurende deze periode. Bewegen is namelijk ontzettend goed voor onze gezondheid. Alleen hoe doen we dat in het voetbal, terwijl er tot en met 31 maart geen DZC’68 activiteiten meer mogen plaatsvinden? 
Nou, door met z’n allen deze 10 dzc’68 coronachallenges te doen! Iedere dag staat er een andere challenge op het programma. Deze challenges doe je thuis om in beweging te blijven, jouw voetbalskills te ontwikkelen en omdat het gewoon hartstikke leuk is! 

Hoe werkt het? Doe allemaal iedere dag de challenge die op het programma staat en laat dit filmen! Stuur jouw filmpje door naar jouw trainer(s), leider en teamgenoten in de groepsapp van jouw team als bewijs en om elkaar uit te dagen! Het verzoek aan de trainers/leiders is om de leukste/beste/mooiste 3 filmpjes van de dag door te sturen naar ralf timmer (06-42658054). De top 5 leukste/beste/ mooiste ingestuurde filmpjes per dag vanuit alle teams komen de volgende dag op onze website/sociale media te staan. Je kunt jouw filmpje zelf ook op instagram zetten, vergeet dan niet DZC’68 te taggen! 

Het team dat aan het einde van de challenges het beste gepresteerd heeft (dagelijks toesturen van filmpjes en met de meest ludieke filmpjes) wint een mooie prijs! Deze prijs kunnen jullie uiteraard als team verzilveren , zodra het weer mogelijk is om als team bij elkaar te komen bij DZC’68. 

Heel veel plezier en succes allemaal! Wij zien graag jullie filmpjes tegemoet! 

Alle challanges komen op DZC'68 TV. We hebben er een speciale playlist voor gemaakt.

PLAYLIST DZC'68 CHALLENGE

Met sportieve groet, 
Ralf Timmer & Max Riekel