DZC '68NieuwsOverige nieuwsUpdate van het bestuur

Update van het bestuur

Middels een kort nieuwsbericht houdt het bestuur u op de hoogte over waar het zich mee bezig heeft gehouden de afgelopen tijd.
Normaal gesproken is juni de maand van de drukbezochte en gezellige toernooien en is er de afsluiting van het seizoen. Helaas is er geen enkel toernooi doorgegaan en is de afsluiting van het seizoen achteraf al op 7 maart geweest (zonder dat we dit wisten). Afsluitende activiteiten met het team of met commissies zijn er nu allemaal niet geweest. Een bijzondere afsluiting van het seizoen dus en ook is het nog afwachten hoe de start van het nieuwe seizoen eruit zal gaan zien. Het lijkt erop dat er wel wedstrijden gespeeld mogen gaan worden, maar met of zonder publiek en hoeveel publiek eventueel? Mogen de kleedkamers gebruikt worden en hoe zal het vervoer naar de uitwedstrijden gaan? Nog heel veel onduidelijkheden. Vanuit de KNVB worden we regelmatig en tijdig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, zodat dit meegenomen kan worden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Een deel van de voorbereidingen is al wel gestart door bestuur en managers. Bijvoorbeeld de teamindelingen voor volgend seizoen, met de daarbij horende trainers en begeleiding. Ook de begroting voor volgend seizoen is opgesteld. Ook dit is niet makkelijk, omdat het niet duidelijk is hoe volgend seizoen zal verlopen. De ‘vaste lasten’ gaan door, blijven er steunmaatregelen vanuit de overheid en wat kan er begroot worden voor de kantine inkomsten, bijvoorbeeld als je nog niet weet hoeveel bezoekers er op zaterdag mogen zijn?

Op de geplande Algemene Ledenvergadering (ALV) op woensdag 8 juli zal het bestuur de begroting voor volgend seizoen voorleggen. Zoals het er nu uitziet verwachten we dat deze ALV doorgang kan vinden – waarschijnlijk wel met enige aanpassingen, zoals 1,5 meter afstand, vooraf aanmelden en een maximaal aantal leden. Binnenkort volgt de uitnodiging voor de ALV via de bekende kanalen.

Graag tot ziens bij DZC !!

Hartelijke groet,

namens het bestuur,
Marieke van Erkelens