DZC '68NieuwsOverige nieuwsREBO Groep BV, Grandcafé Luther en A&M impact gaan voor ‘ZES!’

REBO Groep BV, Grandcafé Luther en A&M impact gaan voor ‘ZES!’

Zesde elftal weet drie sponsoren aan zich te binden en speelt de aankomende drie jaar in een prachtig nieuw tenue! Afgelopen zaterdag werden tijdens het teamuitje bij Grandcafé Luther de contracten ondertekend.

REBO Groep BV

REBO  Groep BV is een gewaardeerde partner op het terrein van Vastgoed en VVE Management, Woning- en Bedrijfsmakelaardij, Hypotheken en Verzekeringen. Dankzij hun vestigingen in de provincies Gelderland, Overijssel en Utrecht zijn ze dichtbij en betrokken. Zij zijn een professionele vastgoedspecialist. Leer ze kennen!

REBO Groep BV biedt oplossingen omtrent:
•property management financieel/commercieel/technisch;
•huurprijsadvies nieuwbouw;
•vastgoed management voor Retail/Offices/Wonen;
•administratie/techniek voor Vereniging van Eigenaren;
•aan-/verkoop en taxatie van woningen;
•uitponding van woningcomplexen;
•aankoop/aanhuur en verkoop/verhuur bedrijfspanden;
•advies en taxaties met betrekking tot bedrijfspanden;
•advies en begeleiding beleggingspanden;
•zakelijke/particuliere verzekeringen;
•hypotheek advies.

Grandcafé Luther

Genieten in hartje Doetinchem!
Dat je bij GrandCafé Luther in Doetinchem prima terecht kunt voor een terrasje, een krantje lezen en een heerlijke koffie of pilsje, en dat u aan de achterzijde van hun etablissement in de (rokers) serre rustig uw sigaretje of sigaartje kunt opsteken zonder anderen te storen, dat was al bekend. Maar Luther is meer dan dat. Het gezellige Grand Café aan de Waterstraat, in het centrum van Doetinchem, heeft ook een uitstekende menukaart die de moeite van het proberen zeker waard is. Zo is de lunch kaart erg goed en zeer uitgebreid. Van wraps tot een uitsmijter of een salade, de keuze is groot bij Luther, dat gerund wordt door gastheer Gerjan Janssen, een man met veel horeca ervaring. Lekker eten op het terras of gewoon binnen in het gezellige grand café dat een intieme huiskamersfeer uitstraalt. Ook de diner kaart is uitgebreid en dus kun je alle kanten op. Een lekkere kaasfondue of een sappige entrecote? Geen probleem bij Luther, alles wordt mooi aangekleed en – belangrijker nog – smaakt heerlijk. De flexibele keuken houdt trouwens ook rekening met vegetariërs

A&M impact internetdiensten

A&M impact internetdiensten zijn specialist in het bouwen van professionele websites en webshops en zijn gevestigd in Doetinchem. Ze bouwen niet alleen, maar adviseren ook. Als full-service internetbureau vertellen ze je alles over online marketing (zoals Google Analytics en Adwords) en ze geven workshops over internetgedrag en -gebruik. Op zoek naar kennis over Social Media? Zij helpen je graag met het aanmaken van accounts en het opstellen van strategische Social Mediaplannen. Ze kennen de internetmarkt al 15 jaar en werken met een jong team van 25 internetspecialisten. Benieuwd naar wat ze voor je kunnen betekenen? Zij schuiven graag bij je aan.