DZC '68NieuwsOverige nieuwsPincvision & exportdocuments.com verlengen bij DZC'68

Pincvision & exportdocuments.com verlengen bij DZC'68

Pincvision & exportdocuments.com hebben het sponsorcontract betreffende bordsponsoring weer met drie jaar verlengd. We zijn zeer verheugd en trots op de hernieuwde samenwerking tussen onze vereniging en dit leuke Doetinchemse bedrijf!

PINCVISION

Wat denkt u van een partner die uw organisatie en handel echt begrijpt? Die ervoor zorgt dat u compliant bent en uw zorgen en gedoe volledig uit handen neemt. Een partner met een wereldwijde visie, vanuit een Europees perspectief.

Dat is Pincvision!

Leer hen beter kennen. Bekijk snel de video!
Wereldwijd trade compliant zijn, heeft nogal wat voeten in de aarde. U moet op de hoogte zijn van de meest recente wet- en regelgeving in het internationale handelsverkeer, netwerken opbouwen met onder meer douane-instanties, belasting- en milieuautoriteiten, Kamers van Koophandel en ambassades. En overzicht houden op de kwaliteit en consistentie van al uw aangiften en registraties, in elk land waar u zaken doet.

Kunt u het zich veroorloven om dat allemaal zelf te doen, of neemt u een partner in de arm aan wie u dit zorgeloos kunt overlaten? Die beschikt over de mankracht, kennis, netwerken en systemen om u compleet te ontzorgen. Die uw risico’s in kaart brengt, u adviseert en ondersteunt. Kortom, die zorgt voor uw trade compliance.

Pincvision werkt met duurzaam en innovatief ondernemerschap waar professionals zich thuis voelen, zich kunnen ontplooien en waar klanten koning zijn.

Trade compliance: Bijt u zich hier zelf in vast, of laat u het juist los?

Pincvision
Terborgseweg 102
7005 BC Doetinchem
[T] +31(0)88-4321800
[E] info@pincvision.com

EXPORTDOCUMENTS.COM

Verzend je als bedrijf goederen naar landen buiten de EU? Dan moet je per zending een uitvoeraangifte indienen bij de Douane en voor sommige landen ook een oorsprongsdocument meesturen. Elk bestemmingsland kent eigen regelgeving, waardoor het complex kan worden om aan alle vereisten te voldoen. Gelukkig is Exportdocuments.com er om jou hierbij te helpen! Bij hen vraag je gemakkelijk al de documenten die je nodig hebt in één order aan. Veilig, compleet én snel.

Hulp van A tot Z
Om zeker te weten dat je de juiste documenten aanvraagt, hebben zij een slimme landvereisten-assistent klaar staan voor je. Vul het land van bestemming in, dan laat de assistent precies zien welke documenten je nodig hebt!

Kom je er tijdens het invullen van je documenten toch nog niet uit? Geen paniek. Hun team van experts staat voor je klaar om je telefonisch of per mail verder te helpen. Je kunt per order kiezen hoeveel service je nodig hebt, en dan komt alles goed!

Zij zijn gespecialiseerd in:
  • Oorsprongsdocumenten (Certificaat van Oorsprong, EUR.1-certificaat, ATR-certificaat)
  • Uitvoeraangiften
  • Legalisaties (Kamer van Koophandel, Ambassade & Ministerie van Buitenlandse zaken).
  • Oorsprongsbepaling en bewijslast ondersteuning
  • Wettelijke landvereisten
  • Douane advies

Onderdeel van Pincvision
Exportdocuments.com is een onderdeel van moederorganisatie Pincvision, al 20 jaar de nummer één partner in trade compliance oplossingen voor multinationals. 

Exportdocuments.com
Terborgseweg 102
7005 BC Doetinchem
[T] +31(0)88-4321888
[E] info@exportdocuments.com