DZC '68NieuwsOverige nieuwsJubileumflits (#1) – Save the date: 19 mei

Jubileumflits (#1) – Save the date: 19 mei

Vlak voor de zomer kwam het prachtige jubileumlogo van Mirjam de Jonge als winnaar uit de bus toen we uit een stuk of tien inzendingen met zijn allen het logo voor 2018 mochten bepalen. Maar de Jubileumcommissie heeft sinds die tijd niet stil gezeten.
In diverse werkgroepen is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een scala aan activiteiten voor alle doelgroepen van DZC. Iedereen krijgt vanzelfsprekend een plekje binnen ons jubileumjaar. Soms is dat door een bestaande activiteit uit de breiden. Voor andere doelgroepen is een compleet nieuwe activiteit gepland.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 6 januari worden alle activiteiten van het jubileumjaar gepresenteerd door de Jubileumcommissie. Nog een reden om naar de nieuwjaarsreceptie te komen dus! 

Op zondag 20 mei bestaat DZC echt 50 jaar. Zaterdag 19 mei wordt daarom onze grote jubileumdag. Op deze dag zijn alle teams vrij van competitieverplichtingen. Op ons mooie sportpark worden de hele dag  activiteiten georganiseerd voor onze junioren, sponsoren en reünisten. Ook vind in de middag het meer officiële gedeelte plaats. Dan is namelijk de jubileumreceptie. En in de avond vind het grote feest plaats waarbij we toeleven naar 0:00 uur, het moment waarop we onze verjaardag groots gaan vieren. 

Via www.feestmeemetdzc.nl en via Facebook houden we jullie op de hoogte van de activiteiten die we organiseren. Op de website vind je inmiddels ook de historie van DZC in vogelvlucht. En wekelijks worden op de Facebook Reünie Pagina foto’s uit de oude doos geplaatst. Hiervoor zijn we Danny van Leeuwen zeer dankbaar. We zien jullie graag tijdens de nieuwjaarsreceptie. Voor vragen, opmerkingen en suggesties kun je altijd een bericht sturen naar jubileum@dzc68.nl.