DZC '68NieuwsOverige nieuwsDozon BV & Pedicure Karin sponsoren trainingspakken D2

Dozon BV & Pedicure Karin sponsoren trainingspakken D2

Afgelopen zaterdag hebben Karin Wissink (Pedicure Karin) en Anko van Erkelens (Dozon BV) hun handtekening gezet onder het sponsorcontract waardoor de mannen van DZC’68 D2 er aankomend seizoen professioneel bij lopen!

Wij danken Dozon BV en Pedicure Karin en wensen de D2 heel veel succes en plezier met hun trainingspakken!

Dozon BV

Dozon is een vooruitstrevende technische groothandel in hang- en sluitwerk, ijzerwaren, meubelbeslag, ventilatietechniek, gereedschappen, machines en alle andere aanverwante producten die de professionele bouwwereld en gerelateerde branches beleverd.

Vanuit een uitdagende en betrokken werkomgeving stellen zij zich ten doel om hun klanten te ontzorgen zodat een ongestoord productieproces gewaarborgd is.

Met proactieve meedenkkracht, uitgekiende (logistieke) concepten, hun (vak)kennis, het nakomen van afspraken en door snel te leveren zijn hun klanten verzekerd van de juiste oplossing op het juiste moment op de juiste plaats.

Pedicure Karin
Goede voetverzorging geen overbodige luxe!

U ziet er natuurlijk graag goed uit. De dagelijkse zorg voor uw uiterlijk vindt u heel gewoon. Maar hoe zit dat met uw voeten? Wanneer krijgen die de aandacht die ze verdienen? 

Heeft u er weleens bij stilgestaan dat we maar één paar voeten hebben en dat we daar ons hele leven mee moeten doen? Ontelbare kilometers leggen we af. Maar pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt besteden we aandacht aan onze voeten.

Gun uw voeten daarom regelmatig een bezoek aan Pedicure Karin en loop weer op wolken!