DZC '68NieuwsHoofdnieuws

Hoofdnieuws

Schmitz Booms Bronzen Balsponsor DZC'68

Schmitz Booms gerechtsdeurwaarders & Incasso is een samenwerking aangegaan met DZC'68. Het gerechtsdeurwaarders & Incassokantoor uit Doetinchem is de aankomende drie jaar als Bronzen Balsponsor aan onze vereniging verbonden. Wij heten Bas Booms en zijn team van harte welkom!
Lees meer...

Speelsters DZC’68 VR1 blazen ‘Werkgroep Vrouwenvoetbal’ nieuw leven in

Per 1 maart 2024 zullen Kyra Smit, Maartje Bussink en Sophie Koenders de kartrekkers worden van de  Werkgroep Vrouwenvoetbal bij DZC’68! De afgelopen seizoenen hebben wij als vereniging op verschillende vlakken groei doorgemaakt, alleen hebben wij geconstateerd dat het meiden- en vrouwenvoetbal binnen DZC’68 de afgelopen jaren daarin is achtergebleven. Hieruit kunnen wij concluderen dat het meiden- en vrouwenvoetbal extra aandacht behoeft binnen onze vereniging.
Lees meer...

Planning fotosessies voetbalplaatjesactie AH Zonnenberg

Zoals gisteren reeds bekend is gemaakt gaat DZC'68 in samenwerking met AH Zonnenberg een voetbalplaatjesactie organiseren. Aankomende woensdag (21 februari) zullen de eerste foto's worden genomen. Met dit bericht willen wij de deelnemende teams vast informeren over de planning en voorwaarden. 
Lees meer...

Voetbalplaatjesactie DZC'68 met AH Zonnenberg Overstegen

AH Zonnenberg en DZC'68 gaan een superleuke samenwerking met elkaar aan. Naast dat AH Zonnenberg met een reclamebord aan het hoofdveld zichtbaar is en deelnemer is van 'scoor voor je club' gaan AH Zonnenberg en DZC'68 een voetbalplaatjesactie op touw zetten. Binnenkort zullen de eerste foto's van onze sterren al worden geschoten!  
Lees meer...

Scoor voor DZC'68 en spaar voor jouw contributie!

DZC'68 doet sinds december mee met Scoor voor je Club van Dappre: een unieke en structurele manier om het hele jaar automatisch Euro’s te sparen voor onze club én voor jezelf: bijvoorbeeld voor je contributie, cadeaukaarten van deelnemende ondernemers en nog veel meer. Spaar jij al voor de club en jouw contributie?
Lees meer...