DZC '68NieuwsOverige nieuwsDennis Kitaman geïntroduceerd als hoofdtrainer VR1 DZC '68

Dennis Kitaman geïntroduceerd als hoofdtrainer VR1 DZC '68

Tegenover een groot publiek van meiden, vrouwen en ouders die in afwachting waren van de wedstrijd beloften VR PEC Zwolle - DZC'68 C1G en aan het genieten waren van de bbq is zaterdagavond 5 juni Dennis Kitaman als nieuwe hoofdtrainer voorgesteld.
Voorzitter Jan Minkhorst memoreerde nog even aan de explosieve groei van het meiden- en vrouwenvoetbal binnen DZC'68 en de rol van de coördinator en de werkgroep hierin.
DZC'68 wil, waar mogelijk, nu meiden en vrouwen de keuze geven tussen prestatie of recreatief voetbal. Met 10 teams in de competitie volgend seizoen is dit zeker mogelijk.
Citaat: Een trainer zoals Dennis die, in het bezit van trainersdiploma TC2, reeds bij gerenommeerde vrouwenvoetbalverenigingen in de 1e en hoofdklasse heeft getraind gaat ons zeker helpen de volgende stap te maken. Nu kunnen we ook investeren in kwaliteit.

Dennis heeft de afgelopen maanden veelvuldig wedstrijden bezocht van VR1, MA1 en MB1 en heeft zijn ervaringen en verwachtingen voor het komend seizoen, zoals besproken bij zijn aanstelling, zaterdagavond 5 juni al gepresenteerd aan de huidige VR1, MA1 en MB1.