DZC '68NieuwsSubnieuws

Subnieuws

Bondscoach verrast DZC‘68 met driejarig ING sponsorcontract

Dinsdagavond 23 juni werd DZC‘68 tijdens een online bijeenkomst met 60 andere voetbalclubs verrast door Sarina Wiegman. De bondscoach van de OranjeLeeuwinnen, en sinds 14 februari 2020 ambassadeur meiden- en vrouwenvoetbal, kondigde samen met Steven Sedee, manager sportsponsoring ING, aan dat DZC'68 een driejarig sponsorcontract krijgt van ING.
Lees meer...

Vanaf 1 juli 13:00 uur zijn de nieuwe team indelingen bekend

De coördinatoren, per leeftijds categorie, zijn alweer druk bezig met de nieuwe teamindelingen. Vanaf 1 juli om 13:00 staat het online. 
Vanwege het plaatsen van de nieuwe teams, zijn alle teams nu op offline gezet. 
Lees meer...

Verruiming trainingen voor de jeugd tot 18 jaar

Onze jeugd (13-18 jaar) hoeven bij het sporten geen 1,5 meter afstand meer te houden. Jeugdigen in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar hoeven vanaf 1 juni bij het sporten geen 1,5 meter afstand meer in acht te nemen.
Lees meer...

Vervanging kunstgras oude hoofdveld

Op woensdag 6 mei is eerste aanzet gegeven voor de vervanging van het kunstgras op veld 1 – het oude hoofdveld. In een periode van ongeveer vier weken zal het kunstgras worden vervangen. Het project wordt uitgevoerd door het bedrijf CSC Sport.
Lees meer...

Trainingsschema vanaf 1 juni

Vanwege de verruiming, dat donderdag 28 mei door het kabinet is gepresenteerd, dat ook pubers (13-18 jaar) geen 1,5 meter afstand meer hoeven te houden, tijdens het sporten. Hebben we ons trainingsschema ook aangepast. 


Lees meer...

Update Van het bestuur omtrent trainingen jeugd

In navolging van op onze eerder berichtgeving van 21 april jl ten aanzien van het (gedeeltelijk) hervatten van onze voetbalactiviteiten voor de jeugd. 


Lees meer...

Nieuws van Actief4Kids

Een kort maar mooi berichtje van Actief4Kids. Dit met een leuke foto van een stoepkrijttekening die een aantal kinderen in de noodopvang hebben gemaakt.
Lees meer...

Vrolijk Pasen

De DZC'68 paashazen hebben afgelopen week zoveel mogelijk leden een kleinigheidje aan huis bezorgd. 
Lees meer...

De top 5 video's van challenge 3

Maar liefst 70! filmpjes ontvangen gisteren! Ontzettend tof dat jullie allemaal meedoen! Ook vandaag hebben we weer 5 filmpjes geselecteerd die eruit sprongen. Dit waren de filmpjes van glenn bartels, jesse frederiks, Coen Kremers, Marciano en Timo kroesen
Lees meer...

De top 5 video's van challenge 4

Maar liefst 73! filmpjes ontvangen gisteren! Ontzettend tof dat jullie allemaal meedoen! Ook vandaag hebben we weer 5 filmpjes geselecteerd die eruit sprongen. Dit waren de filmpjes van Brandon harbers, Milan khiabani, Noud wiggers, Mick barzuwa en Felipe machado schmidt
Lees meer...

De DZC'68 corona challenge

AANLEIDING
Tot en met 6 april is er in nederland geen voetbal door het coronavirus... En dat is ontzettend balen, maar ook heel erg logisch! Jouw, mijn en onze gezondheid is het allerbelangrijkste! Als vereniging vinden wij het super belangrijk om verdere verspreiding tegen te gaan, vandaar dat wij het advies van de knvb volgen en er tot en met 6 april ook niet getraind kan worden bij DZC’68. 
Wij vinden het ook belangrijk dat al onze leden in beweging blijven gedurende deze periode. Bewegen is namelijk ontzettend goed voor onze gezondheid. Alleen hoe doen we dat in het voetbal, terwijl er tot en met 31 maart geen DZC’68 activiteiten meer mogen plaatsvinden? 
Nou, door met z’n allen deze 10 dzc’68 coronachallenges te doen! Iedere dag staat er een andere challenge op het programma. Deze challenges doe je thuis om in beweging te blijven, jouw voetbalskills te ontwikkelen en omdat het gewoon hartstikke leuk is! 

Hoe werkt het? Doe allemaal iedere dag de challenge die op het programma staat en laat dit filmen! Stuur jouw filmpje door naar jouw trainer(s), leider en teamgenoten in de groepsapp van jouw team als bewijs en om elkaar uit te dagen! Het verzoek aan de trainers/leiders is om de leukste/beste/mooiste 3 filmpjes van de dag door te sturen naar ralf timmer (06-42658054). De top 5 leukste/beste/ mooiste ingestuurde filmpjes per dag vanuit alle teams komen de volgende dag op onze website/sociale media te staan. Je kunt jouw filmpje zelf ook op instagram zetten, vergeet dan niet DZC’68 te taggen! 

Het team dat aan het einde van de challenges het beste gepresteerd heeft (dagelijks toesturen van filmpjes en met de meest ludieke filmpjes) wint een mooie prijs! Deze prijs kunnen jullie uiteraard als team verzilveren , zodra het weer mogelijk is om als team bij elkaar te komen bij DZC’68. 

Heel veel plezier en succes allemaal! Wij zien graag jullie filmpjes tegemoet! 

Alle challanges komen op DZC'68 TV. We hebben er een speciale playlist voor gemaakt.

PLAYLIST DZC'68 CHALLENGE

Met sportieve groet, 
Ralf Timmer & Max Riekel
Lees meer...

Nieuwsbrief DZC'68 verstuurd

De nieuwsbrief van maart is verstuurd en bevindt zich in de mailboxen van de leden die zich hebben aangemeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Lees meer...

De top 5 video's van challenge 2

Maar liefst 95! filmpjes ontvangen gisteren! Ontzettend tof dat jullie allemaal meedoen! Ook vandaag hebben we weer 5 filmpjes geselecteerd die eruit sprongen. Dit waren de filmpjes van Moritz Zeller, Siem Westerhof, Lasse Tangelder, Xavi Kapelle en Thijs de Jonge
Lees meer...

Nieuwjaarsreceptie DZC’68 – Vanaf hier rustig aan en rap een beetje!

Zaterdagmorgen 4 januari hield DZC’68 haar jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie. Er was een terugblik, er werd vooruitgekeken naar 2020, er werden vrijwilligers en jubilarissen in het zonnetje gezet en er werden twee nieuwe Leden van Verdienste benoemd.
Lees meer...

DZC'68 start met 85 teams in competitie 2019/2020

De coördinatoren, per leeftijds categorie, hebben hun werk weer geleverd en de 85 teams voor het seizoen 2019/2020 staan nu online.
Lees meer...

Nieuwsbrief DZC'68 verstuurd

De nieuwsbrief van Februari 2020 is verstuurd en bevindt zich in de mailboxen van de leden die zich hebben aangemeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Lees meer...

Update vanuit het bestuur

Beste leden, vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen.

Graag praat ik jullie even bij over een aantal actuele zaken in de club.
Lees meer...

ZOMERSTOP tot 10 augustus

De zomerstop is van 27 juni tot 10 augustus vastgesteld. In deze periode is de kantine gesloten. We zijn alleen geopend, elke donderdagavond. voor het zomeravond voetbal.
Lees meer...