DZC '68NieuwsSubnieuws

Subnieuws

DZC'68 VR1 bekroond tot Sportploeg van het Jaar 2023!

Met trots kondigen we aan dat DZC'68 VR1 is uitgeroepen tot Sportploeg van het Jaar 2023! Deze erkenning is een bewijs van de fenomenale prestaties van het team gedurende het afgelopen jaar. Door het winnen van de Achterhoek Cup en het bereiken van de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse, hebben de spelers blijk gegeven van vastberadenheid, toewijding en talent.
Lees meer...

Donderdag laatste kans voor foto voetbalplaatjesactie AH Zonnenberg

Sta je nog niet op de foto voor de AH Zonnenberg voetbalplaatjesactie? Dan heb je nog 1 kans! Donderdagavond 7 maart tussen 19:00 en 20:00 uur komt fotograaf Carlo Stevering nog 1x naar de Delade Business Lounge van DZC'68 om portretfoto's te maken. Daarna is er geen mogelijkheid meer.
Lees meer...

Nieuwjaarsreceptie 2024

Op zaterdag 6 januari werd in het clubhuis weer de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehouden. Er was een goede opkomst van onze leden. Eerst keek voorzitter Peter Terbeek terug op een jaar waarin weer ontzettend veel gebeurde.
Lees meer...

Bedanktpresentjes en Taken verdeling vrijwilligers commissie

Als vereniging kunnen we niet zonder onze vrijwilligers!!

7 december was het de nationale Vrijwilligersdag. Rond deze datum willen we even stil staan bij onze fantastische vrijwilligers, bij alle toppers die onze vereniging helpen. Het voetbal kan niet bestaan zonder hen, die zich dag in dag uit inzetten voor DZC'68.
Lees meer...

Toegang tot ons Gastennetwerk

Belangrijke informatie over het gebruik van ons gastnetwerk:

Beste gast,

We waarderen uw bezoek aan onze vereniging sv DZC'68. Om ervoor te zorgen dat ons gastnetwerk soepel blijft functioneren en de veiligheid van ons interne netwerk wordt gehandhaafd, vragen we u om op de hoogte te zijn van de volgende richtlijnen en restricties:

1. **Alleen voor internettoegang:**
Ons gastnetwerk is bedoeld voor internettoegang en biedt geen toegang tot ons interne netwerk, bedrijfsbronnen of -systemen. We vragen u om geen pogingen te ondernemen om toegang te krijgen tot andere delen van ons netwerk.

2. **Geen illegale of ongepaste activiteiten:**
Het is ten strengste verboden om illegale, onethische, of ongepaste activiteiten uit te voeren via ons gastnetwerk. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, het verspreiden van malware, hacking-pogingen, het downloaden/uploaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal en het bezoeken van schadelijke websites.

3. **Bandbreedtebeheer:**
Om een eerlijke verdeling van netwerkbronnen te garanderen, kan er bandbreedtebeheer worden toegepast. Dit kan betekenen dat sommige online activiteiten, zoals het streamen van video's in hoge kwaliteit, beperkt kunnen zijn.

4. **Beveiliging en privacy:**
Hoewel we ons best doen om een veilige omgeving te bieden, raden we u aan om voorzorgsmaatregelen te nemen bij het verzenden van persoonlijke of vertrouwelijke informatie via ons netwerk. We zijn niet verantwoordelijk voor eventuele inbreuken op uw privacy.

5. **Tijdslimieten:**
Afhankelijk van ons beleid is er een beperking zijn aan de duur van uw internettoegang. Dit is ingesteld op 30 minuten, daarna moet u zich weer opnieuw aanmelden op ons gasten netwerk

We vragen u vriendelijk om deze richtlijnen te respecteren en bij te dragen aan een positieve netwerkervaring voor alle gebruikers. Overtreding van deze richtlijnen kan leiden tot het beëindigen van uw toegang tot ons gastnetwerk en verdere stappen indien nodig.

Bedankt voor uw medewerking en begrip. 

Met vriendelijke groet,

ICT sv DZC'68

Nieuws van de Vrijwilligerscommissie

De WEEK TEGEN PESTEN is dit jaar van 23 t/m 30 september 2023.

DZC'68 streeft er naar dat iedereen op een veilig en prettige manier zijn/haar sport kan uitoefenen maar ook dat trainers, leiders en overige vrijwilligers zich veilig voelen binnen de club.
Lees meer...

Dubbelslag op Achterhoekcup

Zaterdag 1 juli, wonnen zowel de mannen as de vrouwen de achterhoekcup. Door deze winst, wordt er dinsdag 11 juli een oefenwedstrijd gespeeld tegen "de Graafschap"
Lees meer...

Wedstrijdverslag Top Teams van 11 febuari 2023

Zaterdag 11 februari JO10-6, het topteam van deze week.
Lees meer...

Bioscoop bezoek 13 januari

Op 13 januari 2024 staat het jaarlijkse bezoek aan de VUE bioscoop weer op de planning.

Het bezoek zal plaatsvinden van 09:00 tot 12:00, De tijden verschillen per film.

De kosten van het bezoek bedraagt: € 4,00 per persoon. Dit geldt ook voor de begeleiders en eventuele broertjes of zusjes. Het bedrag moet bij binnenkomst contant worden betaald. Liefst gepast!!

●      De films worden zonder pauze afgespeeld.
●      Het is niet toegestaan om eten of drinken mee te nemen naar de bioscoop.

Per team worden er 2 begeleiders verwacht, als de groep zich op splitst en naar 2 verschillende films wilt dan worden er dus 4 begeleiders verwacht in plaats van 2.

Dit zijn de aanvangstijden van de films, we verwachten dat iedereen 20 minuten van te voren in de bioscoop zal zijn.
Lees meer...

Vacature: Manager Breedtesport

DZC'68 is een maatschappelijk betrokken voetbalvereniging in Doetinchem, ruim 1500 leden groot die, naast voetbal, tal van andere sportieve activiteiten verzorgt. Onder het motto 'Een leven lang DZC!' wil de vereniging van betekenis zijn voor alle mensen die houden van de voetbalsport, ongeacht hun leeftijd, hun mogelijkheden en onmogelijkheden en hun motivatie om sportief te bewegen.
Lees meer...

Vrijwilligers Bedankt!

7 december komt weer in zicht, de nationale vrijwilligersdag, een dag om even stil te staan bij onze vele actieve en betrokken vrijwilligers. Wat zijn we dankbaar en blij  dat jullie er zijn!
Lees meer...

Vriendentoernooi DZC’68 - 15 juni 2023

Voetbalhelden, Liefhebbers pur sang, Kelderklasse-kampioenen. De geur van het (kunst)gras ;-), kletterende noppen in de catacomben en de bulderende stemmen over de voetbalvelden… wie is er niet groot mee geworden?
Lees meer...

Zaterdag 23 april het Splitt Clubfeest met Barend van Deelen

Zaterdag 23 april vanaf 16:00 tot 20:00 het Splitt clubfeest met DJ Barend van Deelen oa bekend van Radio 538. De toegang is gratis.

Lees meer...

Update van het bestuur (December 2023)

Middels een kort nieuwsbericht houdt het bestuur u op de hoogte over waar het zich mee bezig heeft gehouden de afgelopen tijd.
Lees meer...

Nieuws vanuit de scheidsrechterscommissie

Hierbij het nieuws van onze scheidsrechters commissie.
Lees meer...

Aankomende week trainen we voor het laatst in 2021 (week 50)

Deze week kunnen de teams voor het laatst trainen (als de teams het kunnen voor 17:00) 

Tijdens de winterstop hebben we een verkort winterprogramma.
Lees meer...

Trainingsschema tot 20:00 uur

Vanwege de huidige situatie hebben wij een aangepast trainingsschema gemaakt voor de jeugd tot 20:00 uur. Het aangepaste trainingsschema is te vinden onder trainingsschema
Lees meer...

Paasbingo 23 maart

De paasbingo is op 23 maart, we beginnen om 19:00 uur in de kantine

Bericht vanuit het bestuur (September)

Op 10 augustus 2023 is ons bestuurslid Jeroen Nienhuis overleden. Zijn plotselinge overlijden heeft ons diep geraakt. Jeroen is in november 2022 toegetreden tot ons bestuur en had als aandachtsgebied de communicatie binnen DZC’68 in de brede zin van het woord. Dit was ook zijn vakgebied.

Lees meer...

Nieuws vanuit de scheidsrechters commissie (Mei 2023)

Hierbij het nieuws van onze scheidsrechters commissie.
- vernieuwde spelregels in de leeftijdscategorie JO13 (categorie B)
- Wordt scheidsrechter!


Lees meer...

Kantine gesloten op doordeweekse dagen

I.v.m. de aangescherpte Corona maatregelen is onze kantine tot 4 december a.s. op doordeweekse dagen gesloten.

24 juni Het Robbie Meesters toernooi

24 Juni is het "Robbie Meester toernooi". Voor alle info lees je hieronder. Het toernooi is te volgen op www.dzc68.nl/senioren-toernooi
Lees meer...

Nieuws vanuit de scheidsrechterscommissie (April 2023)

Hierbij het nieuws van onze scheidsrechters commissie.
Lees meer...

Grote Clubactie wekelijkse statistieken (week 45)

Op zaterdag 24 september 2022 is de Grote Clubactie gestart. Vanaf deze week, elke maandag, de stand van zaken.  
Lees meer...

Obbink Voejebal! nog 2 plekken vrij

Vanwege het grote succes, zijn er nog 4 plekken vrij.
Is jouw zoon en/of dochter tussen de 2 en 4 jaar oud en kan hij of zij niet van een bal afblijven? Dan is Obbink Voejebal! iets voor jouw kind!
Lees meer...

Indeling competitie + wedstrijdschema zijn bekend (fase 3)

De competitie indeling + wedstrijdschema voor het seizoen 2023-2024 (fase 3) is bekend. Kijk op jouw teampagina, Onder "Indeling" , daar staan de tegenstanders en bij "Programma & afgelastingen" staat het wedstrijdschema tot de zomerstop.
Voor meer info zie voetbal.nl.

Stem op DZC'68

Ben je trots op de veerkracht dat DZC'68 het afgelopen jaar getoond heeft? Stem dan op ons voor "club van het.jaar".
Lees meer...

Onze senioren jonger dan 27 jaar gaan weer trainen

Vanaf woensdag 3 maart mag er weer in teamverband gespeeld worden tot 27 jaar! Voor heel veel spelers/speelsters uit seniorenteams en de O23 goed nieuws! Wij hebben er dan ook alles aangedaan om iedereen zo snel en veel mogelijk weer te laten voetballen, waarbij we rekening moeten houden met de avondklok en de veldbezetting bij DZC’68. 
Lees meer...

Vakantieactiviteit voor de O8, O9 en O10

Woensdagochtend, 17 februari, op het kunstgrasveld van De Graafschap op De Bezelhorst een onderling toernooi.

Lees meer...

DZC'68 dit jaar op plaats 66 van de best presterende amateurclubs

Ieder jaar stelt De Voetbaltrainer de Top 200 van de best presterende amateurclubs samen. Ook in dit 'bizarre jaar' hebben ze besloten deze lijst te maken. DZC'68 staat netjes op plaats 66.
Lees meer...

Oliebollen ophalen via een 'sobere drive thru’ bij DZC'68

De bestelde oliebollen kunnen op 30 december, tussen 12:00 en 18:00 uur, opgehaald worden op de parkeerplaats van DZC'68 (Voor het graafschapcollege)

Lees meer...

Oliebollentoernooi

Het jaarlijkse oliebollentoernooi dat DZC’68 voor hun jeugdleden organiseert, gaan wij dit jaar weer organiseren! Het is een zaalvoetbaltoernooi voor bepaalde leeftijdscategorieën.
Lees meer...

Nieuws vanuit de scheidsrechters commissie

Het maandelijkse nieuws vanuit onze scheidsrechters commissie
Lees meer...

EHBO ook aanwezig tijdens de Corona Cup

Tijdens de Corona Cup is er ook weer ons vertrouwde EHBO team aanwezig. Wij zoeken op dit moment EHBO-ers, die ons team willen versterken. 
Lees meer...

Corona virus

Strijdend voor iedere meter, met plezier het voetbal spelen. Wij verliezen en winnen, maar laten zeker en vast het virus niet kampioen worden.

Vandaar voor nu, een pas op de plaats.

Stay safe en tot snel op Sportpark Zuid!

Wij denken aan jullie

Corona cup winnaars - 17 oktober

Lees meer...

Nieuws vanuit de scheidsrechters commissie

Het nieuws van onze scheidsrechters commissie.
Lees meer...

Corona Cup

De zaterdag is van ons! Zolang wij veilig en verantwoord kunnen blijven voetballen binnen de maatregelen gaan wij dat uiteraard faciliteren! Op zaterdag 17-10, 24-10, 31-10 en 07-11 spelen wij daarom per leeftijdscategorie voor de Corona Cup!
Lees meer...

Bericht van de vrijwilligerscommissie

De traditionele vrijwilligersavond gaat dit jaar niet door. In overleg met het bestuur en conform de door de overheid afgekondigde maatregelen is dit helaas niet mogelijk. De gezondheid van ons allen gaat voor.
Lees meer...

Rabo-Clubsupport

Stem op DZC'68! RaboClub support biedt financiële ondersteuning en kennis aan clubs en verenigingen. Ons doel dit jaar zijn materialen voor de breedtesport. 
Lees meer...

Train als een prof

Is jouw kind tussen de 6 en 14 jaar en dol op voetbal? Door je in te schrijven, maak je nu kans op een exclusieve voetbaltraining voor hem of haar, gegeven door niemand minder dan trainer en ex-profvoetballer Gert Kruys én een van zijn voetbalcollega’s. De clinic is bij DZC'68 op woensdagmiddag 21 oktober.
Lees meer...

Nieuwsbrief DZC'68 verstuurd

De nieuwsbrief van september is verstuurd en bevindt zich in de mailboxen van de leden die zich hebben aangemeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Lees meer...

DZC'68 filmsterren gezocht!!

Wie kent ‘m niet? De video waarin ruim 40 bekende en minder bekende Achterhoekers in Coronatijd opriepen om Scholder an Scholder te blijven staan. Achter de schermen is Achterhoek in Beweging druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe video. Dit keer over het verenigingsleven in de Achterhoek:
Lees meer...

Eerste zomeravondvoetbal goed bezocht

Onze eerste zaterdagavond voetbal is goed bezocht. Het begon al bij de JO14, JO15 en JO16 met een opkomst van 64 deelnemers. 's Avonds bij de  JO19 / senioren waren er nog veel meer, we telden ongeveer 100 deelnemers.
Lees meer...

Bondscoach verrast DZC‘68 met driejarig ING sponsorcontract

Dinsdagavond 23 juni werd DZC‘68 tijdens een online bijeenkomst met 60 andere voetbalclubs verrast door Sarina Wiegman. De bondscoach van de OranjeLeeuwinnen, en sinds 14 februari 2020 ambassadeur meiden- en vrouwenvoetbal, kondigde samen met Steven Sedee, manager sportsponsoring ING, aan dat DZC'68 een driejarig sponsorcontract krijgt van ING.
Lees meer...

Update van het bestuur

Middels een kort nieuwsbericht houdt het bestuur u op de hoogte over waar het zich mee bezig heeft gehouden de afgelopen tijd.
Lees meer...

Vanaf 1 juli 13:00 uur zijn de nieuwe team indelingen bekend

De coördinatoren, per leeftijds categorie, zijn alweer druk bezig met de nieuwe teamindelingen. Vanaf 1 juli om 13:00 staat het online. 
Vanwege het plaatsen van de nieuwe teams, zijn alle teams nu op offline gezet. 
Lees meer...

Verruiming trainingen voor de jeugd tot 18 jaar

Onze jeugd (13-18 jaar) hoeven bij het sporten geen 1,5 meter afstand meer te houden. Jeugdigen in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar hoeven vanaf 1 juni bij het sporten geen 1,5 meter afstand meer in acht te nemen.
Lees meer...

Vervanging kunstgras oude hoofdveld

Op woensdag 6 mei is eerste aanzet gegeven voor de vervanging van het kunstgras op veld 1 – het oude hoofdveld. In een periode van ongeveer vier weken zal het kunstgras worden vervangen. Het project wordt uitgevoerd door het bedrijf CSC Sport.
Lees meer...

Trainingsschema vanaf 1 juni

Vanwege de verruiming, dat donderdag 28 mei door het kabinet is gepresenteerd, dat ook pubers (13-18 jaar) geen 1,5 meter afstand meer hoeven te houden, tijdens het sporten. Hebben we ons trainingsschema ook aangepast. 


Lees meer...

Trainingen grasvelden kan weer

Er kan getraind worden op de grasvelden, totdat de dooi intreedt. We gaan dan opnieuw bekijken.. Denk wel dat de velden erg hard zijn en kleed je goed aan, vanwege gevoels temperatuur.

Update Van het bestuur omtrent trainingen jeugd

In navolging van op onze eerder berichtgeving van 21 april jl ten aanzien van het (gedeeltelijk) hervatten van onze voetbalactiviteiten voor de jeugd. 


Lees meer...

Nieuws van Actief4Kids

Naast de wel bekende BSO Actief4Kids, start Actief4Kids vanaf nu een nieuwe peuteropvang. De peuteropvang is bedoelt voor kinderen van 2-4 jaar, met als doel deze peuters een fijne voorbereiding te kunnen geven op de basisschool.
Lees meer...

Geen kleedruimte beschikbaar, onder de 50 km reisafstand

Vanwege de meest recente ontwikkelingen zijn er een aantal aanpassingen gedaan aan de 'Corona handleiding van DZC'68'.


Lees meer...

De top 5 video's van challenge 3

Maar liefst 70! filmpjes ontvangen gisteren! Ontzettend tof dat jullie allemaal meedoen! Ook vandaag hebben we weer 5 filmpjes geselecteerd die eruit sprongen. Dit waren de filmpjes van glenn bartels, jesse frederiks, Coen Kremers, Marciano en Timo kroesen
Lees meer...

De top 5 video's van challenge 4

Maar liefst 73! filmpjes ontvangen gisteren! Ontzettend tof dat jullie allemaal meedoen! Ook vandaag hebben we weer 5 filmpjes geselecteerd die eruit sprongen. Dit waren de filmpjes van Brandon harbers, Milan khiabani, Noud wiggers, Mick barzuwa en Felipe machado schmidt
Lees meer...

De DZC'68 corona challenge

AANLEIDING
Tot en met 6 april is er in nederland geen voetbal door het coronavirus... En dat is ontzettend balen, maar ook heel erg logisch! Jouw, mijn en onze gezondheid is het allerbelangrijkste! Als vereniging vinden wij het super belangrijk om verdere verspreiding tegen te gaan, vandaar dat wij het advies van de knvb volgen en er tot en met 6 april ook niet getraind kan worden bij DZC’68. 
Wij vinden het ook belangrijk dat al onze leden in beweging blijven gedurende deze periode. Bewegen is namelijk ontzettend goed voor onze gezondheid. Alleen hoe doen we dat in het voetbal, terwijl er tot en met 31 maart geen DZC’68 activiteiten meer mogen plaatsvinden? 
Nou, door met z’n allen deze 10 dzc’68 coronachallenges te doen! Iedere dag staat er een andere challenge op het programma. Deze challenges doe je thuis om in beweging te blijven, jouw voetbalskills te ontwikkelen en omdat het gewoon hartstikke leuk is! 

Hoe werkt het? Doe allemaal iedere dag de challenge die op het programma staat en laat dit filmen! Stuur jouw filmpje door naar jouw trainer(s), leider en teamgenoten in de groepsapp van jouw team als bewijs en om elkaar uit te dagen! Het verzoek aan de trainers/leiders is om de leukste/beste/mooiste 3 filmpjes van de dag door te sturen naar ralf timmer (06-42658054). De top 5 leukste/beste/ mooiste ingestuurde filmpjes per dag vanuit alle teams komen de volgende dag op onze website/sociale media te staan. Je kunt jouw filmpje zelf ook op instagram zetten, vergeet dan niet DZC’68 te taggen! 

Het team dat aan het einde van de challenges het beste gepresteerd heeft (dagelijks toesturen van filmpjes en met de meest ludieke filmpjes) wint een mooie prijs! Deze prijs kunnen jullie uiteraard als team verzilveren , zodra het weer mogelijk is om als team bij elkaar te komen bij DZC’68. 

Heel veel plezier en succes allemaal! Wij zien graag jullie filmpjes tegemoet! 

Alle challanges komen op DZC'68 TV. We hebben er een speciale playlist voor gemaakt.

PLAYLIST DZC'68 CHALLENGE

Met sportieve groet, 
Ralf Timmer & Max Riekel
Lees meer...

Nieuwsbrief DZC'68 verstuurd

De nieuwsbrief van maart is verstuurd en bevindt zich in de mailboxen van de leden die zich hebben aangemeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Lees meer...

De top 5 video's van challenge 2

Maar liefst 95! filmpjes ontvangen gisteren! Ontzettend tof dat jullie allemaal meedoen! Ook vandaag hebben we weer 5 filmpjes geselecteerd die eruit sprongen. Dit waren de filmpjes van Moritz Zeller, Siem Westerhof, Lasse Tangelder, Xavi Kapelle en Thijs de Jonge
Lees meer...

Sportz, ontdek je sport op Sportpark Zuid

Ben jij 5 of 6 jaar oud en weet jij nog niet welke sport je leuk vindt?
Vanaf 18 februari 2022 gaat SportZ weer beginnen. Maak 15 weken lang kennis met verschillende sporten, zoals bijvoorbeeld voetbal, volleybal, atletiek, judo en tennis!Lees meer...

Wedstrijdverslag van TopTeam JO10-6

TOPteams is een actie van de commissie Prettig Sportklimaat waarbij wekelijks drie teams worden uitgekozen als TOPteam.
Deze thuisspelende teams spelen elke zaterdag in een speciaal ‘Prettig Sportklimaat shirt’. Op de shirts staan verschillende spreuken, die te maken hebben plezier & sportiviteit.
Lees meer...

Nieuwjaarsreceptie DZC’68 – Vanaf hier rustig aan en rap een beetje!

Zaterdagmorgen 4 januari hield DZC’68 haar jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie. Er was een terugblik, er werd vooruitgekeken naar 2020, er werden vrijwilligers en jubilarissen in het zonnetje gezet en er werden twee nieuwe Leden van Verdienste benoemd.
Lees meer...

Obbink Voejebal! we zitten vol voor dit seizoen

Vanwege het grote succes, is er geen plek meer vrij dit seizoen. Vanaf september 2021 begint er weer een nieuwe groep.
Is jouw zoon en/of dochter tussen de 2 en 4 jaar oud en kan hij of zij niet van een bal afblijven? Dan is Obbink Voejebal! iets voor jouw kind!
Lees meer...

DZC'68 start seizoen 2023 / 2024 met 83 teams

De coördinatoren, per leeftijds categorie, hebben hun werk weer geleverd en daar zijn 73 teams voor het seizoen 2022/2023 uitgekomen.
Lees meer...

Vacature hoofdtrainer DZC’68 Vrouwen 1 2023 - 2024

DZC’68 zoekt voor het nieuwe seizoen 2023-2024 een hoofdtrainer/coach (m/v) voor haar vrouwen selectie. Het team komt uit in de landelijke 1e klasse. Als één van de hoogst spelende vereniging in de regio, heeft het team de ambitie om de komende jaren verder te ontwikkelen waarbij prestatie en plezier centraal staan.


Lees meer...

Competitie begint weer

Zaterdag 19 september begint de competitie weer. Na de vele trainingsuren, kunnen we laten zien wat we hebben geleerd. DZC'68 wenst iedereen een mooie en leerzame competitie. 

Nieuwsbrief DZC'68 verstuurd

De nieuwsbrief van Februari 2020 is verstuurd en bevindt zich in de mailboxen van de leden die zich hebben aangemeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Lees meer...

35+ of 45+ voetbal: Kun jij het nog?

Er is bij DZC '68,de hele zomer gelegenheid om de corona-kilo's er af te komen voetballen, want de senioren van 35+ en 45+ voetballen elke vrijdagavond vanaf 19:30 uur. 

Lees meer...

Einde seizoen, velden beperkt inzetbaar

Vanaf 29 mei zijn de velden 2 en 8 GESLOTEN ivm inzaaien. Er mag getraind worden op veld 4 ,5 en 6.

Vanaf 12 juni mag er ook op veld 3 niet meer getraind worden.
Doeltjes aan de zijkanten van 8 mogen worden verplaatst naar de velden 4, 5 en 6


Lees meer...

Nacompetitie

Vrouwen 1 en Heren 1 hebben de nacompetie gehaald voor promotie naar Hoofdklasse Zaterdag en de 4de divisie


Eindejaarsborrel bij DZC'68!

Zaterdag 28 december 2019 is er bij DZC’68 de mogelijkheid om een laatste proost met elkaar uit te brengen op het jaar 2019.
De kantine is geopend tussen 14.30 en 17:30 uur. 
DZC'68 zorgt voor een lekkere oliebol!

Tot zaterdag!

Nieuwjaarsreceptie 7 januari 2021

Op zaterdagmorgen 7 januari werd de Nieuwjaarsreceptie gehouden in het clubhuis van DZC’68. Voordat het officiële gedeelte van start ging, konden de talrijke bezoekers genieten van een ontbijtbuffet.
Lees meer...

De Grote Club actie, Jouw inzet is goud waard!

Zaterdag 23 september 2023 start de Grote Clubactie. DZC'68 doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. De opbrengst gaat dit jaar naar materialen en 6 nieuwe doelen. Dit jaar met supermooie prijzen voor de beste lotenverkopers!
Lees meer...

Definitieve trainingsschema staat online

Maandag 14 augustus beginnen de trainingen weer. We hebben het trainingsschema online gezet.
Lees meer...

Topteams begonnen bij DZC'68

18 Maart is DZC gestart met Topteams. Een actie van de commissie Prettig Sportklimaat waarbij wekelijks drie teams uitgekozen worden als TOPteam. De aftrap is gedaan door JO9-11. 
Lees meer...

Update vanuit het bestuur

Beste leden, vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen.

Graag praat ik jullie even bij over een aantal actuele zaken in de club.
Lees meer...

Kantine Medewerkers

KANTINEMEDEWERKER

Ben jij een hygiënische werker, flexibel  en handig, en bovendien een gezellige persoonlijkheid.
Dan zoeken wij jou! 

Je taken bestaan uit het verkopen van koffie/thee, frisdrank, broodjes etc. en het schoonmaken van de keuken en bar. Je werkt met een fijn team van vrijwilligers samen.

We werken in bloktijden en in goed overleg. 
Op dit moment zoeken we iemand voor de kantine/bar:

· Dinsdagavond 18:00 – 21:30 uur
· Woensdagmiddag tijdens trainingen champignons league
· Vrijdagavond 18:00 – 21:30 uur
· Zaterdag: 08:00 – 12:00 / 12:00 -16:00 / 16:00 – 19:30 uur

Voor de keuken:
· Zaterdag: 11:00 – 15:00 uur / 15:00 – 19:00 uur 

Lijkt het je leuk, neem dan contact op met:

Marja Meesters
kantine@dzc68.nl
06 - 19 06 96 78

Vriendinnendag: Een Dag Vol Plezier en Voetbal

Kom en doe mee met onze speciale vriendinnendag, georganiseerd door de dames van Vrouwen 1! Het maakt niet uit of je wel of geen lid bent, of wat je leeftijd of voetbalvaardigheid is - iedereen is welkom om deel te nemen aan deze leuke en inclusieve dag.
Lees meer...

ZOMERSTOP van 12 juli tot 14 augustus

De zomerstop is van 12 juli tot 15 augustus vastgesteld. We zijn alleen geopend, elke donderdagavond, voor het zomeravond voetbal.