DZC '68NieuwsSubnieuws

Subnieuws

Kantine gesloten op doordeweekse dagen

I.v.m. de aangescherpte Corona maatregelen is onze kantine tot 4 december a.s. op doordeweekse dagen gesloten.

Obbink Voejebal! nog 2 plekken vrij

Vanwege het grote succes, zijn er nog 4 plekken vrij.
Is jouw zoon en/of dochter tussen de 2 en 4 jaar oud en kan hij of zij niet van een bal afblijven? Dan is Obbink Voejebal! iets voor jouw kind!
Lees meer...

Stem op DZC'68

Ben je trots op de veerkracht dat DZC'68 het afgelopen jaar getoond heeft? Stem dan op ons voor "club van het.jaar".
Lees meer...

Onze senioren jonger dan 27 jaar gaan weer trainen

Vanaf woensdag 3 maart mag er weer in teamverband gespeeld worden tot 27 jaar! Voor heel veel spelers/speelsters uit seniorenteams en de O23 goed nieuws! Wij hebben er dan ook alles aangedaan om iedereen zo snel en veel mogelijk weer te laten voetballen, waarbij we rekening moeten houden met de avondklok en de veldbezetting bij DZC’68. 
Lees meer...

Vakantieactiviteit voor de O8, O9 en O10

Woensdagochtend, 17 februari, op het kunstgrasveld van De Graafschap op De Bezelhorst een onderling toernooi.

Lees meer...

Trainingen afgelast

Deze week kan er helaas niet getraind worden en zijn er zaterdag 13 februari geen wedstrijden. Wij hopen dat we vanaf maandag 15 februari weer kunnen voetballen, tot die tijd dagen wij jullie uit om deel te nemen aan onze winactie! 

Oliebollen ophalen via een 'sobere drive thru’ bij DZC'68

De bestelde oliebollen kunnen op 30 december, tussen 12:00 en 18:00 uur, opgehaald worden op de parkeerplaats van DZC'68 (Voor het graafschapcollege)

Lees meer...

2de Kerstdag bekendmaking Stimuleringsprijs Gelders Sportklimaat

Op Tweede Kerstdag worden de drie winnaars van de Stimuleringsprijs Gelders Sportklimaat bekend gemaakt tijdens de kerstspecial van Gelderland Sport. Hiertoe behoort ook SportPark Zuid, met het motto "Sportpark Zuid komt naar je toe"
Lees meer...

JAAROVERZICHT 2020 - januari, februari, maart

Er is in 2020 weer veel gebeurd binnen de club. Hierbij een kort overzicht per maand. Per week komen er 3 maanden bij. Deze week de eerste 3 maanden van 2020.


Lees meer...

EHBO ook aanwezig tijdens de Corona Cup

Tijdens de Corona Cup is er ook weer ons vertrouwde EHBO team aanwezig. Wij zoeken op dit moment EHBO-ers, die ons team willen versterken. 
Lees meer...

Corona virus

Strijdend voor iedere meter, met plezier het voetbal spelen. Wij verliezen en winnen, maar laten zeker en vast het virus niet kampioen worden.

Vandaar voor nu, een pas op de plaats.

Stay safe en tot snel op Sportpark Zuid!

Wij denken aan jullie

Corona cup winnaars - 17 oktober

Lees meer...

Corona Cup

De zaterdag is van ons! Zolang wij veilig en verantwoord kunnen blijven voetballen binnen de maatregelen gaan wij dat uiteraard faciliteren! Op zaterdag 17-10, 24-10, 31-10 en 07-11 spelen wij daarom per leeftijdscategorie voor de Corona Cup!
Lees meer...

Bericht van de vrijwilligerscommissie

De traditionele vrijwilligersavond gaat dit jaar niet door. In overleg met het bestuur en conform de door de overheid afgekondigde maatregelen is dit helaas niet mogelijk. De gezondheid van ons allen gaat voor.
Lees meer...

Train als een prof

Is jouw kind tussen de 6 en 14 jaar en dol op voetbal? Door je in te schrijven, maak je nu kans op een exclusieve voetbaltraining voor hem of haar, gegeven door niemand minder dan trainer en ex-profvoetballer Gert Kruys én een van zijn voetbalcollega’s. De clinic is bij DZC'68 op woensdagmiddag 21 oktober.
Lees meer...

Nieuwsbrief DZC'68 verstuurd

De nieuwsbrief van september is verstuurd en bevindt zich in de mailboxen van de leden die zich hebben aangemeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Lees meer...

DZC'68 filmsterren gezocht!!

Wie kent ‘m niet? De video waarin ruim 40 bekende en minder bekende Achterhoekers in Coronatijd opriepen om Scholder an Scholder te blijven staan. Achter de schermen is Achterhoek in Beweging druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe video. Dit keer over het verenigingsleven in de Achterhoek:
Lees meer...

Eerste zomeravondvoetbal goed bezocht

Onze eerste zaterdagavond voetbal is goed bezocht. Het begon al bij de JO14, JO15 en JO16 met een opkomst van 64 deelnemers. 's Avonds bij de  JO19 / senioren waren er nog veel meer, we telden ongeveer 100 deelnemers.
Lees meer...

Bondscoach verrast DZC‘68 met driejarig ING sponsorcontract

Dinsdagavond 23 juni werd DZC‘68 tijdens een online bijeenkomst met 60 andere voetbalclubs verrast door Sarina Wiegman. De bondscoach van de OranjeLeeuwinnen, en sinds 14 februari 2020 ambassadeur meiden- en vrouwenvoetbal, kondigde samen met Steven Sedee, manager sportsponsoring ING, aan dat DZC'68 een driejarig sponsorcontract krijgt van ING.
Lees meer...

Vanaf 1 juli 13:00 uur zijn de nieuwe team indelingen bekend

De coördinatoren, per leeftijds categorie, zijn alweer druk bezig met de nieuwe teamindelingen. Vanaf 1 juli om 13:00 staat het online. 
Vanwege het plaatsen van de nieuwe teams, zijn alle teams nu op offline gezet. 
Lees meer...

Obbink Voejebal!


Is jouw zoon en/of dochter tussen de 2 en 4 jaar oud en kan hij of zij niet van een bal afblijven? Dan is Obbink Voejebal iets voor jouw kind! in September start er een nieuwe groep.
Lees meer...

Verruiming trainingen voor de jeugd tot 18 jaar

Onze jeugd (13-18 jaar) hoeven bij het sporten geen 1,5 meter afstand meer te houden. Jeugdigen in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar hoeven vanaf 1 juni bij het sporten geen 1,5 meter afstand meer in acht te nemen.
Lees meer...

Vervanging kunstgras oude hoofdveld

Op woensdag 6 mei is eerste aanzet gegeven voor de vervanging van het kunstgras op veld 1 – het oude hoofdveld. In een periode van ongeveer vier weken zal het kunstgras worden vervangen. Het project wordt uitgevoerd door het bedrijf CSC Sport.
Lees meer...

Trainingsschema vanaf 1 juni

Vanwege de verruiming, dat donderdag 28 mei door het kabinet is gepresenteerd, dat ook pubers (13-18 jaar) geen 1,5 meter afstand meer hoeven te houden, tijdens het sporten. Hebben we ons trainingsschema ook aangepast. 


Lees meer...

Update Van het bestuur omtrent trainingen jeugd

In navolging van op onze eerder berichtgeving van 21 april jl ten aanzien van het (gedeeltelijk) hervatten van onze voetbalactiviteiten voor de jeugd. 


Lees meer...

Nieuws van Actief4Kids

Een kort maar mooi berichtje van Actief4Kids. Dit met een leuke foto van een stoepkrijttekening die een aantal kinderen in de noodopvang hebben gemaakt.
Lees meer...

Geen kleedruimte beschikbaar, onder de 50 km reisafstand

Vanwege de meest recente ontwikkelingen zijn er een aantal aanpassingen gedaan aan de 'Corona handleiding van DZC'68'.


Lees meer...

De top 5 video's van challenge 3

Maar liefst 70! filmpjes ontvangen gisteren! Ontzettend tof dat jullie allemaal meedoen! Ook vandaag hebben we weer 5 filmpjes geselecteerd die eruit sprongen. Dit waren de filmpjes van glenn bartels, jesse frederiks, Coen Kremers, Marciano en Timo kroesen
Lees meer...

De top 5 video's van challenge 4

Maar liefst 73! filmpjes ontvangen gisteren! Ontzettend tof dat jullie allemaal meedoen! Ook vandaag hebben we weer 5 filmpjes geselecteerd die eruit sprongen. Dit waren de filmpjes van Brandon harbers, Milan khiabani, Noud wiggers, Mick barzuwa en Felipe machado schmidt
Lees meer...

De DZC'68 corona challenge

AANLEIDING
Tot en met 6 april is er in nederland geen voetbal door het coronavirus... En dat is ontzettend balen, maar ook heel erg logisch! Jouw, mijn en onze gezondheid is het allerbelangrijkste! Als vereniging vinden wij het super belangrijk om verdere verspreiding tegen te gaan, vandaar dat wij het advies van de knvb volgen en er tot en met 6 april ook niet getraind kan worden bij DZC’68. 
Wij vinden het ook belangrijk dat al onze leden in beweging blijven gedurende deze periode. Bewegen is namelijk ontzettend goed voor onze gezondheid. Alleen hoe doen we dat in het voetbal, terwijl er tot en met 31 maart geen DZC’68 activiteiten meer mogen plaatsvinden? 
Nou, door met z’n allen deze 10 dzc’68 coronachallenges te doen! Iedere dag staat er een andere challenge op het programma. Deze challenges doe je thuis om in beweging te blijven, jouw voetbalskills te ontwikkelen en omdat het gewoon hartstikke leuk is! 

Hoe werkt het? Doe allemaal iedere dag de challenge die op het programma staat en laat dit filmen! Stuur jouw filmpje door naar jouw trainer(s), leider en teamgenoten in de groepsapp van jouw team als bewijs en om elkaar uit te dagen! Het verzoek aan de trainers/leiders is om de leukste/beste/mooiste 3 filmpjes van de dag door te sturen naar ralf timmer (06-42658054). De top 5 leukste/beste/ mooiste ingestuurde filmpjes per dag vanuit alle teams komen de volgende dag op onze website/sociale media te staan. Je kunt jouw filmpje zelf ook op instagram zetten, vergeet dan niet DZC’68 te taggen! 

Het team dat aan het einde van de challenges het beste gepresteerd heeft (dagelijks toesturen van filmpjes en met de meest ludieke filmpjes) wint een mooie prijs! Deze prijs kunnen jullie uiteraard als team verzilveren , zodra het weer mogelijk is om als team bij elkaar te komen bij DZC’68. 

Heel veel plezier en succes allemaal! Wij zien graag jullie filmpjes tegemoet! 

Alle challanges komen op DZC'68 TV. We hebben er een speciale playlist voor gemaakt.

PLAYLIST DZC'68 CHALLENGE

Met sportieve groet, 
Ralf Timmer & Max Riekel
Lees meer...

Nieuwsbrief DZC'68 verstuurd

De nieuwsbrief van maart is verstuurd en bevindt zich in de mailboxen van de leden die zich hebben aangemeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Lees meer...

De top 5 video's van challenge 2

Maar liefst 95! filmpjes ontvangen gisteren! Ontzettend tof dat jullie allemaal meedoen! Ook vandaag hebben we weer 5 filmpjes geselecteerd die eruit sprongen. Dit waren de filmpjes van Moritz Zeller, Siem Westerhof, Lasse Tangelder, Xavi Kapelle en Thijs de Jonge
Lees meer...

Nieuwjaarsreceptie DZC’68 – Vanaf hier rustig aan en rap een beetje!

Zaterdagmorgen 4 januari hield DZC’68 haar jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie. Er was een terugblik, er werd vooruitgekeken naar 2020, er werden vrijwilligers en jubilarissen in het zonnetje gezet en er werden twee nieuwe Leden van Verdienste benoemd.
Lees meer...

JAAROVERZICHT 2020 - oktober - november - december

Er is in 2020 weer veel gebeurd binnen de club. Hierbij een kort overzicht per maand. Per week komen er 3 maanden bij. Deze week de maanden Oktober, November en December van 2020.
Lees meer...

JAAROVERZICHT 2020 - juli, augustus, september

Er is in 2020 weer veel gebeurd binnen de club. Hierbij een kort overzicht per maand. Per week komen er 3 maanden bij. Deze week de maanden Juli, Augustus en September van 2020.
Lees meer...

JAAROVERZICHT 2020 - april , mei, juni

Er is in 2020 weer veel gebeurd binnen de club. Hierbij een kort overzicht per maand. Per week komen er 3 maanden bij. Deze week de maanden April, Mei en Juni van 2020.
Lees meer...

Obbink Voejebal! we zitten vol voor dit seizoen

Vanwege het grote succes, is er geen plek meer vrij dit seizoen. Vanaf september 2021 begint er weer een nieuwe groep.
Is jouw zoon en/of dochter tussen de 2 en 4 jaar oud en kan hij of zij niet van een bal afblijven? Dan is Obbink Voejebal! iets voor jouw kind!
Lees meer...

Competitie begint weer

Zaterdag 19 september begint de competitie weer. Na de vele trainingsuren, kunnen we laten zien wat we hebben geleerd. DZC'68 wenst iedereen een mooie en leerzame competitie. 

Nieuwsbrief DZC'68 verstuurd

De nieuwsbrief van Februari 2020 is verstuurd en bevindt zich in de mailboxen van de leden die zich hebben aangemeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Lees meer...

35+ of 45+ voetbal: Kun jij het nog?

Er is bij DZC '68,de hele zomer gelegenheid om de corona-kilo's er af te komen voetballen, want de senioren van 35+ en 45+ voetballen elke vrijdagavond vanaf 19:30 uur. 

Lees meer...

Kerstbingo

11 december is weer de jaarlijkse kerstbingo. De bingo begint om 19:00 uur.  Hoe het gaat lopen, weten we nu nog niet. Info komt tegen die tijd.
Lees meer...

'Voorlopige' team indeling seizoen 2021 -2022

Als je wilt weten naast wie je zit komend seizoen of speelt is vanaf nu te zien op de team pagina.  Onze dank gaat ook weer uit,naar alle coördinatoren,, die deze klus weer hebben geklaard. PERFECT

Lees meer...

Teamindeling seizoen 2020 / 2021 bekend

De coördinatoren zijn weer druk geweest, met de nieuwe teamindelingen, voor het volgende seizoen. Alle teams staan nu op de teampagina's. DZC'68 gaat volgend seizoen met 81 teams de competitie in, dus het was geen gemakkelijke klus voor onze coördinatoren. 

Update vanuit het bestuur

Beste leden, vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen.

Graag praat ik jullie even bij over een aantal actuele zaken in de club.
Lees meer...