DZC '68NieuwsSponsoren hoofdnieuwsREBO ERA Makelaars verlengt contract als hoofdsponsor DZC’68

REBO ERA Makelaars verlengt contract als hoofdsponsor DZC’68

Afgelopen donderdag tijdens de sponsoravond bij Eetcafé Jansen hebben Henk Sloot en Pascal Elshof namens de REBO Groep BV en het bestuur van DZC’68 een nieuw sponsorcontract ondertekend. REBO ERA Makelaars blijft hierdoor de aankomende vier jaar hoofdsponsor bij onze vereniging. DZC’68 is zeer verheugd en trots met deze verlengde samenwerking.
Een aantal weken geleden tijdens een zeer onderhoudend diner bij sponsor Entree 1863 kwamen de REBO Groep BV en Support68 al tot een overeenkomst. Zowel DZC'68 als de REBO ERA Makelaars waren uiterst content met de samenwerking de afgelopen vier jaar maar willen daar de aankomende vier jaar een nog veel groter succes van maken. Samen sta je sterker tenslotte!

Namens alle leden van DZC’68 willen wij de REBO Groep BV en REBO ERA Makelaars ontzettend bedanken voor de steun en het vertrouwen en wij hopen hen snel weer te mogen begroeten op Sportpark Zuid.

Bestuur DZC'68 & Support68

Zit u goed in het vastgoed? Bij REBO zit u beter!

REBO Groep BV is een landelijk opererende en onafhankelijke vastgoedspecialist.
REBO Groep werd opgericht op 4 augustus 1974 en sinds 9 november 1992 onder leiding van de huidige eigenaren. Het familiebedrijf is altijd onafhankelijk gebleven. Daardoor kunnen zij hun eigen, standvastige koers bepalen. Door de jaren heen is REBO gegroeid tot een bedrijf met zo'n ruim 110 medewerkers en 9 vestigingen in: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Dieren, Doetinchem, Laag Soeren, Utrecht (Leidsche Rijn) en Zwolle. Hoe groot ze ook worden: ze blijven een familiebedrijf met korte lijnen en een platte structuur.

Vastgoedspecialist en generalist tegelijk
Hun experts zijn gespecialiseerd in woningmakelaardij, woningverhuur, VvE-management, bedrijfsmakelaardij, beleggingsmakelaardij, vastgoedmanagement, zorgvastgoed en valuation & research. Samen zijn zij van alle markten thuis. Daardoor kunnen ze snel, efficiënt en effectief schakelen. Als klanten bewegen, bewegen zij met hen mee.

Niet de grootste, wel de beste
Zij hoeven niet de grootste te zijn, maar ze willen wel de beste zijn. De beste partner voor hun klanten. Daarom gaan zij voor langdurige relaties. Want REBO is ervan overtuigd dat duurzame relaties leiden tot duurzame oplossingen en duurzame resultaten.

Betrouwbare partner
De oorsprong van het bedrijf ligt in het oosten van Nederland. Daar komt ook hun no-nonsense mentaliteit vandaan. Zij zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen. Dat maakt de REBO Groep BV een betrouwbare partner. Hun klanten waarderen de helderheid,duidelijkheid en hun korte lijnen en aanpakmentaliteit.

Wat doet REBO Groep zoal?
Hun klanten zijn particulieren en VVE’s, bedrijven en institutionele beleggers. Zij kunnen bij REBO terecht voor onder meer:

- Property management, zowel financieel als commercieel en technisch
- Huurprijsadvies voor nieuwbouwprojecten
- Vastgoedmanagement voor Retail, Offices en Wonen, dus voor zowel winkels als kantoorgebouwen en woningen
- Managen van zorgvastgoed
- Onderhoud van appartementencomplexen en de techniek daaromheen, plus administratieve, juridische en bestuurlijke ondersteuning van    de Vereniging van Eigenaren
- Aankoop, verkoop en taxatie van woningen
- Uitponding van woningcomplexen, dus de verkoop van leegstaande huurwoningen
- Aankoop/aanhuur en verkoop/verhuur van bedrijfspanden
- Advies over en taxaties van bedrijfsmatig onroerend goed (BOG)
- Advies over en begeleiding bij investeren in beleggingspanden

Wat kunnen zij voor u doen?
Voor elk van hun expertises hebben zij een aparte website. Lees daar gerust verder. Of vraag hen direct om advies.

Neem hier contact op met de REBO Groep BV