DZC '68NieuwsOverige nieuwsLankhof Beveiliging & Telecom Zilveren Balsponsor DZC’68

Lankhof Beveiliging & Telecom Zilveren Balsponsor DZC’68

Lankhof Beveiliging & Telecom heeft een sponsorcontract afgesloten met DZC'68 en heeft zich daarmee als Zilveren Balsponsor aan onze vereniging verbonden. Lankhof bewaakt tevens onze accommodatie door middel van hun camerasysteem. Wij zijn dan ook zeer verheugd met deze samenwerking!

Lankhof Beveiliging & Telecom 

Lankhof Beveiliging & Telecom is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van beveiliging- en telecommunicatiesystemen bij zowel bedrijven, particulieren en (overheids-)instellingen. Aan de hand van uw wensen en een deskundige risicoanalyse wordt een concept op maat aangeboden.

Het op maat aanleggen van het aangeboden concept wordt zeer zorgvuldig door de goed opgeleide monteurs uitgevoerd. De periodieke inspecties van het alarmsysteem, die door veel verzekeringsmaatschappijen verplicht worden gesteld, behoort ook tot de diensten van Lankhof.

Lankhof Telecom levert telecommunicatiesystemen voor particulieren en bedrijven. Naast  telefonie systemen,hosting, data netwerken, glasvezel bekabeling en zorgconcepten, installeren zij ook ISDN, ADSL/DSL en Zakelijk Internet-PlusBellen.

Lankhof Beveiliging & Telecom bestaat al ruim 25 jaar en heeft op dit moment 22 specialisten aan het werk. Zij onderscheiden zich door uitstekende kwaliteit, service en flexibiliteit.

Neem geheel vrijblijvend contact met hen op voor meer informatie.