DZC '68NieuwsOverige nieuwsIBG Incasso & Creditmanagement bordsponsor DZC’68

IBG Incasso & Creditmanagement bordsponsor DZC’68

Geurt Hilmer (IBG Incasso & Creditmanagement) is vandaag een driejarige sponsorovereenkomst aan gegaan met DZC’68. Wij zijn verheugd weer een Doetinchems bedrijf bij onze vereniging te verwelkomen!

IBG Incasso & Creditmanagement

IBG Incasso & Creditmanagement uit Doetinchem en is een bewust kleinschalig regionaal full service creditmanagementbedrijf en is opgericht met als doel de financiële positie van de ondernemers zo veel mogelijk te optimaliseren. Hun opdrachtgevers komen hoofdzakelijk uit de Achterhoek, Liemers, Veluwe en Arnhem/Nijmegen.

IBG Incasso & Creditmanagement heeft meer dan 14 jaar ervaring in de branche. Te denken valt aan:
1. het opmaken of screenen van uw algemene voorwaarden en wat belangrijker is… Hoe maakt u die juridisch gezien correct toepasselijk
2. Creditchecks op uw nieuwe aspirant klanten ( wie zijn dit?, Hoe is hun betalingsmoraal? Zijn de bestuurders betrokken geweest bij faillissementen?)
3. Juridisch advies
4. Debiteurenbeheer
5. Pré Incasso ( onder het mom, vreemde ogen dwingen)
6. Minnelijke Incasso ( ook in Duitsland)
7. Gerechtelijke Incasso ( ook in Duitsland).
8. Eigen buitendienst

 Of het nu om B2B klanten gaat of B2C. Zij werken debiteurgericht. Dat betekent geen onnodige lange en kostbare procedures, maar korte heldere efficiënte slagen richting de debiteur, maar ook richting de klant. Het verhaal niet mooier maken als dat het is. Hierbij wordt niet uit het oog verloren dat beide mensen zijn en geen nummers. Dat wil niet zeggen dat zij een kordaat optreden schuwen of een gerechtelijke procedure uit te weg gaan. U heeft immers recht op uw geld. Open en eerlijk communiceren. Helderheid. Bij hen kunt u uw incassodossier 24/7 online bekijken. Alles is inzichtelijk. Inkomende brieven, uitgaande brieven, telefoonnotities, wanneer en hoeveel er door uw debiteur is betaald aan hen. Hoe is de vordering opgebouwd enz. Volledig inzicht dus.

IBG Incasso & Creditmanagement beschikt over een eigen buitendienst die in geheel Nederland uw debiteuren kan bezoeken en indien nodig de beslagmogelijkheden kan onderzoeken. U wilt toch ook weten of er wel verhaalsmogelijkheden zijn bij uw debiteur alvorens eerst veel geld te gaan betalen voor een gerechtelijke procedure? 

Bij aantoonbaar geen verhaal bij uw debiteur is hun klant geen incassoprovisie verschuldigd. Sterker nog, zij leveren dan vaak alsnog geld op voor onze klanten.
Ook bestaat er de mogelijkheid meer geld te ontvangen dan de hoogte van uw openstaande vordering.

Hun leus is: Uw vordering , is onze vordering.

Neem contact met hen op voor een afspraak. Telefoon 0314-200129 of mail info@ibgincasso.nl of kijk op hun website www.ibgincasso.nl