DZC '68NieuwsOverige nieuwsDZC’68 VR 1 zonder puntverlies kampioen!

DZC’68 VR 1 zonder puntverlies kampioen!

Dit seizoen heeft DZC ’68 voor het eerst twee senioren vrouwenteams. Met de prachtige support van VR 2 is VR 1 in de 4e klasse niet alleen ongeslagen kampioen geworden, maar ook zonder puntverlies. Met maar liefst 185! doelpunten en nog twee wedstrijden te spelen is het halen van 200 doelpunten de volgende doelstelling. 
Daarnaast is het te spelen bekerprogramma nog een andere uitdaging. Op 23 april a.s. spelen de meiden van trainer/coach Dennis Kitaman de halve finale op Sportpark Zuid tegen IJVV VR 1 uit IJsselmuiden.

Zaterdag 16 april 2016 werd het kampioenschap gevierd op het hoofdveld van ons sportcomplex. Het werd een mooie overwinning tegen de Vrouwen van Zelos 2. Door doelpunten van Tess(2x), Mira(2x), Jodie, Sanne en Rienke werd het uiteindelijk 7–0.

Een prachtig seizoen voor de speelsters Serena, Loraine, Elke, Rienke, Anne, Manou, Anne, Anne, Maartje, Jantien, Jara, Jodie, Sanne, Mira en Tess, maar ook voor de begeleiding Marjan, Ton, Dennis en Marco !

De statistieken liegen niet 20 gespeelde wedstrijden, 60 punten, één doelpunt per 12,5 gespeelde minuut. Dennis Kitaman heeft een administratie bijgehouden over speelminuten, assists, doelpuntenmakers. De administratie van de gele en rode kaarten was veruit de makkelijkste. Die tellers bleven op nul staan J. Zonder de andere speelsters te kort te doen : Tess stond 57 keer als doelpuntenmaakster en was 45 keer verantwoordelijk van de assist.

Om 15.30 uur werd de kampioenschaal door manager prestatiesport Gertjan Spit aan aanvoerdster Jodie Heijink overhandigd en kreeg het team rozen van het bestuur.  De meiden verwisselden de DZC-shirts voor de shirts met “ongeslagen kampioen” als tekst op de borst !

Er werd nog lang gefeest tot in de kleine uurtjes…… 

Vanaf deze plek namens de hele club : Van Harte Proficiat !

 

En nu op naar de volgende mijlpaal : de halve finale KNVB beker op zaterdag 23 april 2016 tegen IJVV VR1. Aanvang 14.45 uur.