DZC '68NieuwsOverige nieuwsDelade Interieur Official Partner DZC’68

Delade Interieur Official Partner DZC’68

Afgelopen week hebben Delade Interieur en DZC’68, in de prachtige nieuwe winkel van Delade Floral Design, een handtekening gezet onder een nieuwe vierjarige samenwerking. Wij zijn enorm trots en verheugd dat dit prachtige Doetinchemse familiebedrijf zich langer aan DZC’68 heeft verbonden.
Delade Interieur blijft met deze nieuwe samenwerking niet alleen naamgever van de Business Lounge maar prijkt ook op het shirt van onze 1e elftal.

Met het verplaatsen van Aktief4kids van de Delade Business Lounge naar de kantine waren een aantal aanpassingen in onze accommodatie noodzakelijk. Delade Interieur wist de wensen van de dagopvang en vereniging weer perfect te vertalen. Dit resulteerde onder andere in prachtige bloembakken/roomdeviders, een schitterende nieuwe (brood)kast en natuurlijk het prachtige DZC’68 logo in de bestuurskamer. 

Delade Interieur

Wat in 1995 begon als een bedrijf in het ontwerpen en maken van meubels is inmiddels met 35 medewerkers uitgegroeid tot een toonaangevende interieurbouwer. Een familiebedrijf dat creativiteit en duurzaamheid weet te combineren, dat ambacht en de modernste technieken gebruikt in projecten in binnen- en buitenland. Voor bedrijven, particulieren, scholen of horeca, met kernwaarden als kwaliteit, betrokkenheid, resultaat en innovatie.

Ook in de scheepvaart heeft Delade Interieur zijn stempel weten te drukken. Sales- en marketingmanager Milja Dorenbos omschrijft het als volgt: “De maritieme wereld stelt bijzondere uitdagingen aan een interieurbouwer, zowel wat betreft functionaliteit, maar soms ook qua luxe en comfort. We werken namelijk zowel voor cruisemaatschappijen (zeegaand en riviercruises), als voor offshorebedrijven en de passagiersvaart. En alles in eigen hand en volgens eigen ontwerp. Met een eigen stoffeerderij, metaalafdeling, houtzagerij, spuiterij en montage- en service-afdeling staan we altijd garant voor kwaliteit.”

Delade Floral Design

De nieuwe winkel van Delade Floral Design is een bewijs van het vakmanschap van de mensen van Delade Interieur. “De uitstraling past in de totaalbeleving die wij onze bezoekers willen bieden”, vertelt Milja. “Dat begint natuurlijk met meesterbinder Maurice, want zijn creativiteit is een begrip in Doetinchem en omgeving. Hij weet van elk boeket iets speciaals te maken, net dat beetje extra te creëren. In onze nieuwe winkel staan bloemen natuurlijk centraal, maar klanten vinden er ook allerlei woondecoraties, uniek in ontwerp, want alles komt direct van onze eigen afdelingen. Kussentjes voor bij die speciale bank? Ze zijn door onze eigen stoffeerders gemaakt. Dat is meteen de link die we leggen tussen Floral Design en Delade Interieur.”

Webshop

Delade Floral Design werkt ook met abonnementen voor bedrijven en particulieren. “Elke week genieten van een vers boeket, elk seizoen een nieuwe compositie van zijden bloemen bij de receptie? Geen probleem. Wie online zijn eigen boeket wil samenstellen, kan dat doen via onze webshop. En op je eigen tijdlijn kun je bijvoorbeeld de verjaardagen van voor jouw belangrijke personen ingeven. Wij sturen je een week van tevoren een mailtje. En wil je dan iets speciaals geven? Wij hebben zowel de bloemen als leuke cadeautjes. Nieuwsgierig? Kijk op onze website of kom even langs en proef onze unieke sfeer.”

www.delade.nl
www.deladefloraldesign.nl

Bron: Beleving Oost- Gelderland Business