DZC '68NieuwsSponsoren overige nieuwsYOU'LL NEVER SHOP ALONE!

YOU'LL NEVER SHOP ALONE!

Mede door de steun van onze sponsoren is het mogelijk om DZC’68 draaiende te houden; Nu is het de tijd en ónze beurt om mee te leven en hen te steunen daar waar het kan. Dus koop bij onze sponsoren! #supportyourlocal #team #youllnevershopalone
Voor het volledige overzicht van alle sponsoren van DZC'68 klik dan HIER.

Er zijn ook een aantal sponsoren die tijdens de Corona crisis een speciale actie hebben. Denk daarbij aan extra korting, bezorgen, shoppen op afspraak etc. Deze 'acties' staan hier onder genoemd.

Dus laat je geel-blauwe hart spreken en koop bij onze sponsoren! Vooral in deze tijd is het noodzakelijk om samen één TEAM te vormen want dan staan we sterk!

(Heeft u als sponsor van DZC'68 ook een Corona 'actie'? Geef dit dan even aan door een mail te sturen naar Support68@dzc68.nl. Wij zullen dit dan zsm ook hieronder plaatsen - zie ook de support68 mailing).

Corona acties All Sportswear
Vanwege Corona kunnen alle leden van DZC’68 tijdelijk profiteren van 25% korting op de aankopen in de clubshop. Daarnaast heeft All Sportswear een jeugdballenactie (we moeten wel blijven oefenen natuurlijk!) Zelfs de verzendkosten zijn tijdelijk aangepast (€ 3,95 i.p.v.€ 6,95) zodat u niet het huis uit hoeft.

Ga naar de clubwebshop en profiteer tot en met 31 mei 2020!

Eetcafé Jansen bezorgt bij u thuis!
Wil je toch genieten van de lekkere gerechten van de keukenprinsen en prinsessen van Eetcafé Jansen? Bestel dan nu je favoriete gerechten voor thuis of op de zaak. Je kan de gerechten laten bezorgen (<10km) of afhalen. Bestellen van deze gerechten kan via de telefoon op 0314 - 344 830, via de mail info@cafe-jansen.nl of via het bestelformulier.
(Lunch bestellen voor 11:00 uur en diner bestellen voor 16:00 uur)
T-Time Men's Wear biedt shoppen op afspraak aan!
In deze onzekere tijden biedt T-Time Men's Wear het shoppen op afspraak aan. Maak telefonisch (0314 323 719) een afspraak of via een berichtje op Facebook of Instagram . Regelmatig zullen zij nieuwe items posten die ook bezorgd kunnen worden. Ze berekenen binnen een straal van 15 km vanaf Doetinchem geen verzendkosten.

Panel Precision geeft provisie bij aanbrengen nieuwe klanten!
Indien leden van DZC'68 “nieuwe” nog niet bestaande zakelijke  klanten (geen particulier) van Panel Precision aandragen/doorsturen en dit duidelijk aan Paul de Waard van Panel Precision laten weten, dan willen zij voor elke nieuwe klant/bestelling boven de €500,00  2% provisie aan DZC68 overmaken. Dus heb/weet je een nieuwe klant voor Panel Precision mail dit dan naar paul@panelprecision.nl.
Gratis brood bij bestelling en leuke paastas bij Bakker Bart Doetinchem!
Bakkert Bart doet aan pijn verzachten tijdens Corona! Gedeelde smart is halve smart! Bij iedere online bestelling een GRATIS BROOD! Het is een verrassing welke, maar ze zijn allemaal lekker! De enige voorwaarde is dat je via bakkerbart.nl besteld! Dit geld dus niet via thuisbezord!
Multi Ratio heeft thuiswerkplekken in de aanbieding!
Voor iedereen die op dit moment moet thuiswerken maar al wat last krijgt van de rug of schouders heeft Multi Ratio op dit moment een aantal mooie AANBIEDINGEN voor het inrichten van een thuiswerkplek! Het is namelijk van belang dat ook thuis uw werkplek ergonomisch is ingericht. Daarom hebben zij verschillende werkplekken samengesteld voor uw ideale ergonomische thuiswerkplek! Heeft u vragen of advies nodig voor uw thuiswerkplek? De verkopers van Multi Ratio helpen u graag!