DZC '68Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

JO19-3 verliest nipt in topwedstrijd tegen DVV

Vandaag stond er nogmaals een thuiswedstrijd op het programma voor JO19-3. Mooi affiche tegen het Duivense DVV JO19-4. Op het hoofdveld zowaar. In de voorjaarszon werd onder aanvoering van arbiter Geurds een heuse openingsceremonie op de mat gelegd. Inclusief een minuut stilte uit respect voor het Duivense Jan Spaan. Met 65 jaar vrijwilligerswerk een waar clubicoon.
Lees meer...

DZC 68 1 dendert door!

DZC ’68 heeft op zaterdag 11 maart 2016 opnieuw de winst gepakt. Dit keer werd het 0-4 in IJsselmuiden tegen IJVV. Zo behoudt DZC een voorsprong van negen punten op de nummer twee : Enter Vooruit.
Lees meer...

DZC’68 naar kwartfinales Achterhoek Cup

DZC’68 heeft dinsdagavond (7/3) de kwartfinales van de Achterhoek Cup bereikt. Keijenborgse Boys werd eenvoudig opzij gezet (1-7). Grote man was Max Riekel die zowel als centrale verdediger als aanvaller twee keer scoorde.
Lees meer...

JO19-3 troeft GSV af met vechtvoetbal

Vechtvoetbal.
‘Thuis’ spelen wordt altijd gezien als een groot voordeel, zo ook bij DZC. De zaterdagse drukte voelt aan als een warm bad. Geen enkele vrije plek op de parkeerplaats, benenbrekend tussen de gestalde fietsen en scooters door, bekenden op het ‘verzamelpunt’ voor de kantine, bekende mensen achter de bar, de lucht van Leo’s ballenhok als je de ballen weer eens moet oppompen. Zelfs de groezelige kleedkamers en de inmiddels bekende ‘nieuwbouwmodder’ horen er helemaal bij.
Lees meer...

JO19-3 beleeft een klein Didams drama

Didams drama.
U heeft het nog tegoed: verslag van een klein Didams drama. Eerste competitiewedstrijd van het voorjaar voor @DZC68JO193. Met duidelijk de winterstop nog in de benen beginnen de boys voorzichtig te voetballen. Alsof het nog altijd glad is…
Lees meer...

DZC JO19-3 heeft recept voor een voetbalmiddag.

Wat is er nodig voor een leuke voetbalmiddag?

Natuurlijk is het begin februari en moet Koning Winter meewerken, maar de vorst had zich gelukkig even teruggetrokken. Het gevolg was een echte Hollandse grauwe voetbalmiddag. lekker!
Lees meer...

JINGLE BELLS, JINGLE BELLS, JINGLES ALL THE WAY…

En  ‘all the way’ gingen we, hoor , want…..de Prodata Champions League ging KERSTCULINAIREN OP HOOG NIVEAU!!!
Natuurlijk begonnen we met onze legendarische, ‘one and only’, kerstwedstrijden. We hadden zelfs onze eigen paparazzi. Niemand minder dan de vader van Mees, (sorry, ik kan zijn identiteit niet bekendmaken anders herkennen jullie hem de volgende keer) verzorgde onze foto’s. Nergens ter wereld vind je een dergelijke ambiance.
Lees meer...

Winterstop? Bij DZC'68 JO19-3 nog effe niet...

Enigszins uitgedund door de griepgolf en een verdwaalde rijles werd vandaag De Bongerd vereerd met de komst van onze boys. Gewoon even lekker ballen met teambuilding en plezier als enige doel. De goede onderlinge sfeer viel het publiek (1 vader) zelfs op.
Een leuke afsluiting van het jaar, de foto's zeggen genoeg.
Lees meer...

Tess Horstik vertelt over Zelos VR1 – DZC’68 VR1

Na de verdiende overwinning op DZSV vorige week stond nu Zelos op het programma. Een mooie streekderby gevoerd door gezonde rivaliteit en de wil om te winnen. Thuis hadden we de 3 punten tegen Zelos al te pakken en mijn verwachting was dat we ook uit van Zelos zouden winnen!
Lees meer...

DZC ’68 laat de winst glippen

DZC ’68 heeft in de laatste wedstrijd voor de winterstop met 1 – 1 gelijkgespeeld tegen ASC ’62 uit Dalfsen. Beide doelpunten vielen in het tweede bedrijf van de wedstrijd. DZC ’68 heeft hierdoor een voorsprong van negen punten op de naaste belagers Sparta Enschede en Enter Vooruit.
Lees meer...

Sanne Wolterinck vertelt over DZC’68 VR1 – DZSV VR1

Mijn verwachting vooraf was dat we moesten gaan knokken met het team tot het eind. Zij stonden op de eerste plek en wij op de tweede, dus wij moesten komen. Na een moeilijk eerste kwartier kregen we langzaam grip op de wedstrijd. Na het tegendoelpunt ging bij ons het tempo omhoog en dat resulteerde in de gelijkmaker
Lees meer...

Wedstrijdverslagen van vrouwen 2 - 26 november en 3 december

Hieronder deze week 2 wedstrijdverslagen van Vrouwen 2

DZC’68 VR2 – Tubantia  van 26 november

Excelsior’31 VR1 - DZC’68 VR2  van 3 december
Lees meer...

DZC'68 ongenaakbaar

DZC'68 heeft afgelopen zaterdag (3/12) de afstand tot haar naaste belagers vergroot. Zelf won het in Zwolle na een matige wedstrijd met 0-1 van WVF en de concurrentie verloor. Rutger Ebbers was de matchwinnaar met een doelpunt gemaakt in de 5e minuut.
Lees meer...

Nabeschouwing Vrouwen 1 tegen Den Ham

Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Den Ham op het programma. Op de ranglijst was het de nummer 3 (de vrouwen van DZC'68) tegen de nummer 8 (de vrouwen van Den Ham). Op het koude en mistige sportpark de Rohorst werd er om 14.30 afgetrapt.
Lees meer...

JO19-3 speelt mistwedstrijd tegen Longa'30 JO19-4d

Nostalgie.

Hoe lang duurt het voordat iets tot de nostalgie gaat behoren? Binnenkort is het 50 jaar geleden dat Ajax een legendarische overwinning boekte op Liverpool. Een wedstrijd die niemand heeft gezien vanwege de mist.
JO19-3 speelde gisteren onder vergelijkbare omstandigheden: ijzig koud en flink mistig was het op veld 1, waar onze jongens het opnamen tegen de JO19-4D van Longa’30.
Lees meer...

DZC ’68 wint dankzij doelpunt Nijholt

DZC ’68 heeft ook de elfde competitiewedstrijd tot een goed einde gebracht. De winst op het Dinxperlose DZSV was qua uitslag moeizaam, maar zeker verdiend te noemen. De derby werd in de eerste helft al beslist en DZC behoudt hiermee een voorsprong van acht punten op Enter Vooruit en Sparta Enschede.
Lees meer...

Brief JO19-3 aan Sinterklaas

DZC'68 JO19-3 kon dit weekend de schoen zetten!!
Weer geen wedstrijd dus kunnen de kicksen bij de schoorsteen.
Tijd om de Goedheiligman om meer tegenstanders te vragen.
Lees meer...

wedstrijdverslag DZC’68 VR2 – Excelsior’31 VR1

Sinds kort trapt trainer Umud de wedstrijdbespreking af met een anekdote, dit op speciaal verzoek van Julia. Dit keer een anekdote waarvan twee dingen onthouden moeten worden: onderschat je tegenstander nooit en geloof in de eigen kracht van je team.
Lees meer...

Volgende ronde voor vrouwen 1 in de Achterhoek Cup

Woensdagavond 16 november moesten de vrouwen van DZC'68 aantreden voor de Achterhoekcup. Winnen was noodzakelijk om door te gaan naar de volgende ronde. Kilder vrouwen 1 was de tegenstander. Een voor de dames onbekende tegenstander uit de zondag 4e klasse.
Lees meer...

Jara Hoopman vertelt over de wedstrijd DZC'68 VR1 – Bergentheim VR1

Ik had vooraf niet veel verwachtingen. Ik vond het moeilijk wat ik moest verwachten, omdat ze een gelijk aantal punten hadden en qua doelsaldo ook ongeveer gelijk lagen.
Lees meer...

Zwarte Pieten: VIOD JO19-3 vs DZC'68 JO19-3

Zwarte Pieten.
Een ‘pakkende titel’ die past bij een ‘pakkende wedstrijd’. Want terwijl elders de Goedheiligman kinderhartjes sneller deed slaan, mocht JO19-3 aantreden voor een heuse stadsderby tegen aartsrivaal VIOD. Dat zijn toch altijd weer bijzondere wedstrijden en goed voor veel mooie momenten en volop strijd. Deze keer was buurman ’s JO19-3 de sportieve opponent.
We waren gelukkig vroeg genoeg om een op ‘Zuid’ achtergebleven speler op te halen. Zoals altijd was de ontvangst weer hartelijk en we hadden de eer om op het hoofdveld te spelen onder leiding van VIOD’s topscheidsrechter Gerlof Bril.
Lees meer...

DZC’68 wint topper tegen Enter Vooruit

DZC'68 heeft zichzelf een goede dienst bewezen door de topper tegen Enter Vooruit te winnen (1-2). Het was een zwaar bevochten overwinning die het zelfvertrouwen van de mannen van Stéven Verheijen opnieuw een boost zal geven. DZC blijft door deze winstpartij fiere koploper in de tweede klasse H.
Lees meer...

Anne Hazelaar vertelt over DZC’68 VR1 – Marienberg VR1

Tegen de onderste ploegen hebben we dit seizoen nog te weinig laten zien. Mijn verwachting was dan ook dat we hard zouden moeten werken om de drie punten in Doetinchem te houden. Na een goed gesprek vooraf had ik zeker vertrouwen in strijd en daarmee de winst voor ons team
Lees meer...

Meedoen is belangrijker dan winnen…

Dat is en blijft het motto voor voetbal bij DZC’68. Iedere week schrijf ik een nieuw verslag voor de Pro Data Champions League. Dat moet ook want er is toch elke keer weer iets nieuws te melden! Eén boodschap echter, herhaal ik graag ieder jaar nog even. Namelijk; meedoen is belangrijker dan winnen! Waarom? 
Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC’68 VR2 – RSC VR2

Op de beide trainingsavonden maakten de vrouwen van DZC’68 zich op voor de wedstrijd van 5 november 2016 tegen RSC VR2. RSC is een tegenstander, die we nog niet eerder in de competitie tegenkwamen. De statistieken van deze tegenstander logen er niet om 42 goals voor en 2 tegen na 6 wedstrijden. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden maar vaak bu-j te bange!
Lees meer...

DZC 68 1 houdt de focus vast en wint ook van IJVV

DZC ’68 heeft op zaterdag 05 november 2016 weer goede zaken gedaan in oostelijke competitie 2e klasse H. Naast een overwinning op IJVV zagen de Doetinchemmers de naaste belager Enter Vooruit punten morsen in Dalfsen.
Lees meer...

Wedstrijdverslag JO19-3 tegen Pax JO19-2

Opwaartse spiraal

Deze week bij DZC'68 JO19-3 geen aanwezige pers, gelukkig maakte aanvoerder Jaron een prachtig verslag voor al onze volgers!
Lees meer...

Woehaaaa..!! de Pro Data Champions League is op stoom!!!

Lieve mensen, het is alweer een tijdje geleden dat jullie de laatste ’inside information’ hebben ontvangen van de Champions League. En dat was niet voor niets…..
Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC '68 VR2 - SP Haarlo/GSV '63 VR1

Op 29 oktober 2016 speelde VR2 thuis tegen ST SP Haarlo/GSV’63, een team waar we in de laatste wedstrijd van het seizoen kostbare punten verspeelden door een ongelukkig eigen doelpunt. Een tegenstander met veel ervaren speelsters, waarvan we er ons een paar konden herinneren.
Lees meer...

JO11-1 verliest eerste competitiewedstrijd van VIOD

De wedstrijd tegen VIOD werd een gelijk opgaande, sportieve en spannende wedstrijd. Misschien was DZC in de eerste helft de wat meer bovenliggende partij en VIOD in de tweede helft. VIOD kwam in de 1e helft op voorsprong, waarna DZC gelijk de 1-1 scoorde. In de tweede helft herhaalde dit zich, toen VIOD op 1-2 kwam en wij gelijk weer de 2-2 scoorden. Uiteindelijk creëerde VIOD in de slotfase goede kansen die ook werden beloond met 2 doelpunten. Zo wist VIOD de wedstrijd uiteindelijk met 2-4 te winnen. Het was een mooie wedstrijd met van beide kanten veel strijd en zeker ook goed voetbal. Helaas voor ons ging VIOD er met de 3 punten vandoor en moesten we de eerste nederlaag incasseren. Maar de strijd om de bovenste plekken is nog in volle gang. Alles ligt nog open. Het belooft dan ook een spannend slot van de competitie te worden! Op naar de volgende thuiswedstrijd, tegen VVO.
Lees meer...

Ruime overwinning bezorgt DZC’68 de eerste periodetitel!

Na een week met verplichtingen in zowel de beker, een leerzaam 2-5 verlies tegen Silvolde, als de achterhoek cup, een overtuigende 0-10 overwinning op Stokkum, werd afgelopen zaterdag (29/10) de competitie hervat met de thuiswedstrijd tegen Quick’20 uit Oldenzaal.
Lees meer...

Strijd om de eerste periode

Afgelopen zaterdag speelde vrouwen 1 uit bij Heino. Een spannend potje aangezien beide teams nog kans maakten op de eerste periode. Ze waren echter niet de enige, want ook SVZW, DZSV en Bergentheim waren nog kanshebbers.
Lees meer...

JO11-1 beleeft geen plezierige wedstrijd, maar blijft ongeslagen.

De wedstrijd tegen FC Zutphen JO11-1 beloofde op voorhand een leuke en spannende wedstrijd te worden. Spannend werd het zeker, maar het was voor onze jongens niet een wedstrijd waar ze veel plezier aan beleefden. Gelukkig was de scheidsrechter oplettend, wat nodig was, want het zeer harde spel van de tegenstander bepaalde nadrukkelijk de wedstrijd. Dit is zoveel mogelijk uit de video-samenvatting gelaten, want dit maakte de video niet leuker om naar te kijken. Toch jammer dat Zutphen zo speelde, want ze zouden door te gewoon te gaan voetballen misschien nog betere resultaten halen. Want het is een prima team, fysiek sterk en daarom ook een moeilijke tegenstander. De ruststand was 1-1, de einduitslag 3-3. Complimenten aan de scheidsrechter én zeker ook aan onze jongens en begeleiding, dat ze het hoofd wel koel hielden en gewoon bleven voetballen, voor zover dit ging. Goed gedaan!

Deze wedstrijd gauw vergeten, we zijn nog steeds ongeslagen. Op naar de volgende wedstrijd, over 14 dagen tegen VIOD.
Lees meer...

Wedstrijdverslag DZC’68 VR1 – Drienerlo VR1

Mijn verwachting was vooraf dat het een leuke, boeiende en spannende wedstrijd zou worden waarbij wij de 3 punten in eigen huis zouden moeten kunnen houden. Op deze manier zouden wij onze plek verdedigen voor de eerste periodetitel en hier zouden we met zijn allen hard voor moeten werken.
Lees meer...

Wedstrijdverslag van twee wedstrijden van Vrouwen 2

Dit keer geen 1 maar 2 wedstrijdverslagen van Vrouwen 2.
DZC'68 VR2 - AZSV VR3 8 oktober 2016
Drienerlo VR2 - DZC'68 VR2 15 oktober 2016
Lees meer...

Wedstrijdverslag Zelos JO19-3 tegen JO19-3

Feestje.
Uit naar Zelos. Waar het op zaterdag ook altijd een gezellige drukte is (want het betreft een ‘ZSV’). Even zoeken naar veld en kleedkamer, de gebruikelijke administratie plegen, inclusief het gebedel bij de scheids om toch vooral de ontbrekende spelerspassen niet te controleren. Gelukkig is ‘digitaal’ alles wel in orde en de arbiter van dienst is niet van al te veel formaliteiten.
In de aanloop naar de wedstrijd de warming up, spieren opwarmen en de neuzen dezelfde kant op. Je ziet de ‘wedstrijd-focus’ op de gezichten. Tijd om naar het veld te gaan. Gezeul met ballen, bidons, wat overbodige aanwijzingen van de leiding en dan het beginsignaal.

DZC'68 JO19-3 gaat meteen goed uit de startblokken, Zelos ontsnapt in de eerste 5 minuten al enkele keren aan een vroege achterstand. De opzet is aanvallend voetbal, mede omdat de halve verdediging op herfstvakantie is. En aanvallend is het! Voetballend laat onze JO19-3 zien waar het toe in staat is: korte combinaties, slimme passeerbewegingen, het lijkt allemaal te lukken. De 0-1 valt weliswaar uit een als voorzet bedoeld schot, maar is een logisch gevolg van het vertoonde spel. Dat rechtsachter Lovan de 0-2 scoort bewijst hoe aanvallend er gespeeld wordt en tot hoever de oranje-witte tegenstander ons laat komen. Het aantal kansen dat niet wordt benut is groot, zo groot dat de coaching van Zelos helemaal lijkt stil te vallen. Het 3e doelpunt is de mooiste van vanmiddag: Thomas laat met een hard schot iedere hoop van Zelos uiteen spatten. De bijna voltallige familie Schenk heeft zo een mooie kroon op het familie-uitje.

Geen aanwijzingen in de rust, geniet van je moment is het devies. Toch ontstaat in de tweede helft een ander spelbeeld. Zelos komt aanvallend tot betere prestaties, bij DZC lijkt de focus wat weg. De viermansverdediging geeft echter weinig weg en anders zijn daar altijd weer de uitschuifbenen van de teruggekeerde Jaron. De 1-3 is valt maar echt onder de indruk lijken onze JO19-3 boys niet. Op het middenveld zijn de Zelhemmers inmiddels de baas, geholpen door een ‘verdacht’ fluitende scheids die er echter niet in slaagt om Zelos in het zadel te helpen. Het levert het nodige commentaar op in het veld, maar vanuit de DZC dugout wordt de aandacht van de scheidsrechter vakkundig afgeleid met een ‘bad guy, good guy’ act.
De overwinning komt niet meer in gevaar en de JO19-3 van Zelos toont zich een sportieve verliezer want zelfs in het veld is er tijd voor een dolletje.

En het belangrijkste? Een fantastische voetbal-middag voor iedereen !! De vriendinnenbank van waaruit Serdar’s gallery-play wordt gadegeslagen, de reacties in het veld als men ziet dat de geblesseerde Mitchell geen wedstrijd overslaat, de geslaagde comeback van ‘onze’ Jaron, het harde werken voor elkaar en de champagne van Walid na de wedstrijd. Alleen maar hoogtepunten vandaag, zo is voetballen een feestje!
Lees meer...

DZC’68 weer in de flow

DZC'68 zit weer in de flow. Afgelopen zaterdag (15/10) werd met maar liefst 1-6 gewonnen van DOS Kampen. Thomas Kleinlugtebeld was de grote man met drie doelpunten. Voor de koppositie in de tweede klasse H bleef Enter Vooruit goed volgen. Het won thuis met 1-0 van Sparta Enschede.
Lees meer...

Ondanks eerste puntverlies nog steeds koploper!

Zaterdag 8 oktober, SuperSamstag bij DZC! Dat betekent een dag vol mooie wedstrijden en een gezellig Oktoberfest als afsluiting. De biertjes (en frisjes) smaken net wat lekkerder, in de bierstube wanneer er ook punten kunnen worden bijgeschreven.
Lees meer...

Wedstrijdverslag Gendringen/GWVV JO19-2D tegen JO19-3

Van jargon, systemen en shirts

Van jargon, systemen en shirts.
Zaterdag 1 oktober. Uitwedstrijd naar Ulft. Voor een wedstrijd tegen de JO19-2D van vv Gendringen en GeelWitVarsselderVelthunten. Jawel: in Ulft…!! Club met een shirts die even ingewikkeld zijn als de plek van de accommodatie. Gendringen speelt in rood-witte strepen. Bij aankomst op Sportpark De IJsselweide loopt de tegenstander al op het veld, in het geel-wit van GWVV… De scheidsrechter vraagt de thuisclub om andere shirts te dragen, geen probleem… gewoon de lichtblauwe shirts aan!
Bij onze DZC'68 JO19-3 gelukkig geen modeshow, in vliegende vaart was de vergeten kleding opgehaald en gewoon in het vertrouwde geel-blauw het veld op.
De teamleiding had weer gekozen voor de 4:4:2 opstelling die vorige week een helft lang succesvol bleek tegen onze eigen JO19-3. Hoewel er dik werd verloren bleek een 4 mans middelveld en een teruggetrokken achterste linie voor meer rust en stabiliteit in het spel te zorgen. Ook het positiespel tijdens de warming up zou moeten bijdragen aan een betere wedstrijdfocus. Niks wordt er aan het toeval overgelaten. Zo was er tot kort voor de wedstrijd zelfs nog contact met de aan een Spaanse costa vertoevende coach!

Tot zover de theorie. Tot nu toe waren de competitieresultaten niet naar wens en al voetbal je nog zo goed, met een doelsaldo van -17 in 3 wedstrijden ‘moet er wat gebeuren’. En er gebeurde wat! Meteen voluit uit de startblokken was het DZC dat het initiatief nam, de eerste Roodwitte/Geelwitte/Lichtblauwe aanval werd met succes gepareerd en omgezet in een razendsnelle uitbraak. Het ‘2 spitsen systeem’ verwarde de tegenstander, zodat Thomas op snelheid kon doorbreken en meteen de 0-1 achter de keeper kon schuiven. Het duurde niet lang voordat ook een tweede aanval richting Gendringen succesvol kon worden afgerond door Thomas. De rest van de eerste helft was Gendringen/GWVV beter op z’n hoede en hoewel overtuigend aanvallend kon DZC niet meer tot scoren komen. Met een goede bezetting op het middenveld en een solide verdediging kon de tegenstander niet echt een vuist maken. De streng fluitende arbiter deed de rest want er ging geen overtreding of duw voorbij zonder dat het spel werd stilgelegd. Met wat Doetinchemse slimheid stopt dan elke aanval.

In de rust geen ingrepen, geen aanwijzingen. Geniet van de voorsprong en vooral van het vertoonde spel. Wel werd ons door Thomas een hattrick in het vooruitzicht gesteld. Door het ‘iedereen-speelt-even-lang’ beleid een gedurfde uitspraak. De tweede helft was echter pas 2 minuten onderweg toen hij goed doorging op de keeper en tot grote vreugde de hattrick kon aantekenen. Even later wist dezelfde Thomas in de drukte voor het Gendringse doel vanuit de draai voor de vierde keer het doel te treffen. Deze #quatrick leidde even later tot een vroege maar onvermijdelijke publiekswissel. Ter vergelijk: op een ver veld in Zwolle moest Max Riekel nog aan zijn hattrick voor DZC '68 1 beginnen…

Dat JO19-3 niet van plan was gas terug te nemen bleek vervolgens uit een hard ingeschoten 0-5 door Damian, gevolgd door de 0-6 van Kylian. Daarna bewees de volgende aanvallende middenvelder Serdar het succes van de opstelling door de 0-7 op het scorebord te zetten. Toch bleek ook de veerkracht van de tegenstander: Gendringen/GWVV wist zowaar twee keer het DZC net te vinden.
Onoplettendheid en een volop in de aanval zijnde ploeg noopten de teamleiding om in te grijpen, de vermoeide backs werden vervangen en op z’n Louis van Gaal’s werd de ruit op het middenveld nu met de punt naar achteren gezet zodat er een 5:3:2 opstelling ontstond.

Ook voor wie dit niet kan volgen: er werd nogmaals gescoord toen Kylian doorbrak en het notabene de van Gendringen overgekomen Dawit aan het oog van de scheidsrechter ontsnapte en vanuit buitenspel tegen zijn oude club kon scoren. Dat even voor het einde er nog een lelijke 3e doelpunt viel deed aan het resultaat niets meer af.
Het opgepoetste zelfvertrouwen bleek goed tijdens een onverwachte doorbraak van de tegenstander: doelman Glen laat de aanvaller een kant kiezen en pakt de bal. Niemand die daar op dat moment aan twijfelt.

Drie puntjes mee naar Doetinchem als beloning voor de inzet en het vertoonde spel. Als we een spelersbus hadden gehad was er ongetwijfeld gezongen!

Bijzondere vermelding voor de meegereisde Mitchell die 1 week na een zware operatie zijn team kwam aanmoedigen, vervolgens niet mocht roepen of schreeuwen van de medische staf…
Lees meer...

Champions League verslag 24 november

We are the Champions, my friend!! Dat moeten onze Pro Data Champions League spelers ook gedacht hebben afgelopen zaterdag!  Ze hadden er waarschijnlijk de hele week thuis al op zitten broeden en op getraind!                      
Lees meer...

Deel deze pagina via: