DZC '68DZC'68Vacatures › Secretaris hoofdbestuur D.Z.C’68 (m/v)

Secretaris hoofdbestuur D.Z.C’68 (m/v)

Functieomschrijving
De secretaris draagt zorg voor de uitvoering en continuïteit van de taken binnen het bestuur van de vereniging. Hierbij worden / kunnen taken aan derden worden uitbesteed. Daarnaast vervult de secretaris ook algemene bestuurstaken welke noodzakelijk zijn voor het laten functioneren van het bestuur en ondersteunt hij/zij, indien gewenst, de medebestuursleden.

Naast het actief deelnemen aan verschillende vergaderingen (o.a. bestuur en bestuur & managers) zijn andere belangrijke taken:

Intern en externe communicatie
De secretaris fungeert als post(mail)adres voor de verenging en zorgt dat de informatie en berichten bij de persoon komt voor wie de informatie bestemd is. Communicatie met bijvoorbeeld de gemeente, KNVB (tuchtzaken) en andere verenigingen 

Verslaglegging bestuurszaken
Het opstellen van de agenda, verzorgen vergaderstukken, maken van de actielijst van de bestuursvergaderingen behoort tot de taken.

Tevens het uitschrijven en maken van de notulen van de ALV, en het maken van de jaarstukken.

Wat wordt er gevraagd?
De secretaris is iemand met (commercieel) bestuurlijke ervaring. Hij/zij beschikt over een relevant maatschappelijk netwerk, is vindingrijk en legt gemakkelijk contacten. De secretaris werkt consistent en nauwgezet waarbij enige kennis van voetbalzaken een pré is.

Kom jij het dagelijks bestuur versterken en wil je graag iets terug doen voor onze vereniging?

Dit is je kans!

Wanneer je interesse hebt in deze functie kun je contact opnemen met:
Marieke van Erkelens, m.van.erkelens@dzc68.nl,
06-22394415
of
Peter Terbeek, voorzitter@dzc68.nl.
voorzitter@dzc68.nl.

Ook bij vragen of een meer uitgebreide functiebeschrijving kun je contact opnemen.