DZC '68NieuwsOverige nieuwsWoehaaaa..!! de Pro Data Champions League is op stoom!!!

Woehaaaa..!! de Pro Data Champions League is op stoom!!!

Lieve mensen, het is alweer een tijdje geleden dat jullie de laatste ’inside information’ hebben ontvangen van de Champions League. En dat was niet voor niets…..
Zoals jullie van ons gewend zijn, delen wij alle sappige details met iedereen maar de ontwikkelingen volgden ZO snel op elkaar dat zelfs de landelijke paparazzi in totale verwarring was en de stand van zaken niet kon bijhouden. Maar nu is het dan toch echt tijd voor een update; en wat voor één! Onze selectie is opnieuw uitgebreid! Hadden we vorig seizoen toch al een behoorlijk brede selectie; dit seizoen is het aantal nog eens extra gigantisch toegenomen.

We barsten uit onze voegen of om het spreekwoordelijk in voetbaltermen te zeggen: we barsten uit onze goaltjes! DZC’68 wordt te klein. Gelukkig heeft DZC’68 dit signaal goed opgepakt en dat heeft tot gevolg gehad dat er nu een totaal nieuw sportcomplex wordt gebouwd. Inmiddels zitten we al aan bijna 50 toptalenten die elke woensdag en zaterdag de velden van DZC’68 bestormen. Wat een prachtig aantal. Eentje vertelde mij; Annabel, ik heb voetbal al heel erg ‘in de knie’. En dat vind ik super. Niks niet onder de knie maar gewoon IN de knie. Hoe fijn is dat!  Paul Rijks (onze geweldige trainer) is er trots op! Hij geeft ook aan dat hij in een luxepositie verkeert met zoveel keuze aan topspelers. Hij stelt ze dan ook iedere week gewoon allemaal weer op. Bij ons niemand op de bank. Ze zijn gewoon met z’n allen TE goed om  ‘bank te hangen’. Maar goed, zo’n explosie van nieuwe talenten heeft ook onmiddellijk tot gevolg dat wij onze staf hebben moeten uitbreiden. We hebben dan ook maar liefst 8 assistent- trainers die iedere woensdag weer aanwezig zijn. Daar zijn we trots op!. De KNVB lukt het niet om een goede staf neer te zetten maar bij ons is dat een kleinigheidje. En dan hebben we niet de minste namen in onze staf: wij hebben Imran, Noelle, Jermaine, Djano, Mika, Maurice, Olivier en Jeroen. Vanzelfsprekend willen we de KNVB best een keer uitleggen hoe wij dat toch elke keer weer voor elkaar krijgen. Ook hebben we natuurlijk weer onze doelstelling voor het nieuwe seizoen geformuleerd en vastgesteld. Belangrijkste doelstellingen voor dit seizoen zijn: plezier en zelfvertrouwen. Een ander belangrijk doel is om van elke training en elke wedstrijd een feestje te maken. Ik kan u zeggen dat we al aardig op weg zijn om deze doelstellingen te behalen!

En natuurlijk….we hadden er weer eentje….de SPELER VAN DE WEEK! En dat was niemand minder dan Tygo! Tygo is voor Ajax! Want daar spelen zijn vrienden Jayden en Gijs. Eigenlijk voetballen zij bij VIOD maar daar doen wij niet moeilijk over. Als Tygo vindt dat dat Ajax is, dan is dat gewoon zo!  Tygo houdt heel erg van taart en dan kersentaart, appeltaart, vruchtentaart, nou eigenlijk bijna alle taart! En van pizza! Daar houdt hij ook heel erg van. Tygo houdt niet van spruitjes! Tja, het blijkt opnieuw; op nummer 1 van het allervieste eten bij de toppers van de Champions League staan toch echt MET STIP DE SPRUITJES!. Geeft niks hoor, dan blijven er lekker veel voor mij over want ik vind het HEERLIJK! Tygo wil wel iets heel bijzonders worden later. In mijn roemruchte carrière van de afgelopen jaren als interviewer van de spelers van de Champions League heb ik al heel veel toekomstplannen gehoord maar deze…nee…deze ben ik nog niet tegengekomen. Tygo wordt later namelijk JUNGLE. Uh…ik zie jullie denken…jungle????? Ja…jungle! Nou zo moeilijk is het niet hoor. Je gaat dan wilde dieren zoeken. Bijvoorbeeld een gorilla of een wild dier. Eigenlijk wordt hij dus een ‘wilde dieren zoeker’. WOW! Hoe vet is dat! Hij doet dat met een jeep (met open dak) of een helikopter! Oeieoeioei….ik hoop dat ik een keertje mee mag. Want ik wil ook best eens een keertje een ‘wilde dieren zoeker’ zijn!

Tot de volgende keer! Annabel