DZC '68NieuwsOverige nieuwsVullen of Voeden project

Vullen of Voeden project

Zoals jullie wellicht al vernomen hebben via diverse media zijn wij als DZC ’68 uitgekozen om mee te doen aan het ‘Vullen of Voeden’ project van Wilfred Genee. www.vullenofvoeden.nl
Wij willen als DZC ’68 actief en zichtbaar bijdragen aan een voedzamer aanbod van eten en drinken in onze voetbalkantine, naast het huidige aanbod. Dit houdt dus niet in dat alle huidige snacks worden verbannen. Wel willen we de mogelijkheid bieden om voedzamere alternatieven op het gebied van voeding aan te bieden.
Zaterdag 6 september om 11.00 uur is de kick-off in onze kantine. Iedereen is daarvoor van harte uitgenodigd om alvast kennis te maken met de nieuwe producten op onze kaart. Je kan onder andere lekkere smoothies proeven, of een rundergehaktbal “balletje breed” bereidt in een Philips Airfryer en een Thaise kippensoep. Ook zal Vrumona aanwezig zijn om een gezond drankje aan te bieden namelijk Chrystal Clear en onze food leverancier Jansen Foodservice zal een marktkraam plaatsen met verschillende soorten vers fruit.
Ex-profvoetballer Frank van Kouwen (o.a. De Graafschap) is 6 september ook aanwezig om de kick-off van Vullen of Voeden extra onder de aandacht te brengen. Hij zal iets vertellen over de combinatie van sport en gezonde voeding. Er is een DZC - quiz waarbij je leuke prijzen kunt winnen en ook het bestuur en de selectiespelers van het 1e elftal komen een kijkje nemen.

Als DZC ’68 kunnen we ook nog een mooie prijs winnen namelijk € 15.000 voor een nieuwe keuken, gezien de vergevorderde plannen voor nieuwbouw van onze accommodatie zal dat geld goed besteed kunnen worden. Dit bedrag wordt beschikbaar gesteld door Jamie Magazine (het Nederlands tijdschrift van Jamie Oliver). De sportkantine waar (in verhouding) de meeste gezonde items worden verkocht zal dit mooie bedrag kunnen bijschrijven op de bankrekening. Ook maken de deelnemende clubs kans op een wedstrijd tegen het RTL Sterrenteam onder leiding van John Williams en om gastheer te zijn voor een optreden van VI met o.a. Wilfred Genee, Johan Derksen, Rene van der Gijp en Johan Boskamp.

Deel deze pagina via: