DZC '68NieuwsOverige nieuwsVacature Vertrouwens contactpersoon (M) bij DZC'68

Vacature Vertrouwens contactpersoon (M) bij DZC'68

De Vertrouwenscontactpersonen zijn al enkele jaren een aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over, of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag (bijv seksuele intimidatie, pesten, agressie) en hier met iemand over wil praten.
De vertrouwenscontactpersoon is voor iedereen binnen DZC’68; sporters, ouders, trainers, leiders, kaderleden, vrijwilligers, toeschouwers, bestuurders etc.

Jos Schleedoorn en Ans Lepoutre zijn op dit moment de Vertrouwenscontactpersonen bij DZC. Jos heeft aangegeven met deze taak te willen stoppen aan het eind van dit seizoen (2018 – 2019). Hij heeft deze functie 4 jaar gedaan en de maximale termijn is hiermee verstreken. Dit betekent dat we op zoek zijn naar een nieuwe Vertrouwenscontactpersoon, in dit geval een man.

Heb je interesse om Vertrouwenscontactpersoon bij DZC te worden? Neem dan contact op met Marieke van Erkelens, bestuurslid, of met Ans Lepoutre. Ook wanneer je meer informatie wenst over de taken en functie-eisen van een Vertrouwenscontactpersoon kun je contact opnemen met m.van.erkelens@dzc68.nl of vcp-ans@dzc68.nl. Graag reageren vóór 15 april 2019.

Als Vertrouwenscontactpersoon kun je op kosten van DZC een cursus volgen bij het NOC*NSF. De aanstellingstermijn is maximaal 4 jaar.