DZC '68NieuwsOverige nieuwsUpdate van het bestuur, inzake het corona-virus

Update van het bestuur, inzake het corona-virus

Middels onderstaande tekst, gaat het bestuur u een update geven, over de stand  van zaken
Beste leden van DZC’68,

Allereerst hoop ik dat het met u , uw naasten en iedereen in uw omgeving goed gaat. Pas goed op elkaar en houdt u  zich alstublieft aan de gestelde voorzorgsmaatregelen.

Het kabinet heeft maandagavond 23 maart besloten en bekendgemaakt dat samenkomsten tot 1 juni 2020 verboden zijn. Dit allemaal  om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Dit betekent ook dat het voetbalseizoen bij de amateurs afgelopen is. Een noodzakelijk en verstandig besluit gezien alle ontwikkelingen en onzekerheid rondom het coronavirus.

Wat dit precies voor gevolgen heeft voor alle eindstanden en eventuele promotie en/of degradaties richting seizoen 2020-2021 is op dit moment nog niet bekend. Zodra hierover meer duidelijkheid is, informeren we u zo snel mogelijk.

Het vroegtijdig beëindigen van het voetbalseizoen zal op verschillende manieren impact hebben op de club. Ook hier is nog geen duidelijkheid over.

Contributie
Wel hebben we besloten de contributie-incasso van maart voorlopig uit te stellen tot er meer duidelijkheid is over de (financiële) afronding van het seizoen en het effect van de huidige en nog te nemen besluiten. (Leden welke een factuur ontvangen voor het betalen van de contributie mogen deze als niet verzonden beschouwen).

Als bestuur spreken we de wens uit dat het met iedereen persoonlijk goed blijft gaan en we elkaar hopelijk ergens in de zomer weer kunnen treffen bij onze mooie club DZC’68.

Namens het bestuur van DZC’68