DZC '68NieuwsOverige nieuwsUnieke actie DZC’68 en supermarkt JUMBO (update 24-02-2017)

Unieke actie DZC’68 en supermarkt JUMBO (update 24-02-2017)

Zoals jullie al weten organiseert DZC samen met JUMBO de
voetbalplaatjes actie. Om de actie te laten slagen moet natuurlijk
iedereen op de foto!! De pupillen, senioren 1 en vrouwen 1 krijgen een portretfoto plus een teamfoto, alle overige teams krijgen een
teamfoto.
 In de bijlage vind je een bestand met wanneer jouw team aan de beurt is om een portret en/of teamfoto te maken. Om het tijdschema tte maken hebben we rekening gehouden met de geplande wedstrijden, het kan zo zijn dat je naar je gespeelde wedstrijd nog een teamfoto moet makenof dat je bij terugkomst van een uitwedstrijd nog een foto moet maken.

Vooraf willen we al onze excuses aanbieden omdat niet alle tijden ideaal zijn voor iedereen, dit is helaas niet anders omdat wij maar drie zaterdagen hebben voor het fotomoment. Het komt gelukkig maar één keer voor dit jaar dus we hopen dat iedereen ook daadwerkelijk op de foto gaat op de aangegeven tijden. Mochten juliie nou echt niet kunnen met juliie team dan zijn er nog een aantal plekken over in het schema, graag in overleg met Max Riekel om de tijden te wijzigen. Als we niks horen verwachten we ook van elk team dat ze op de foto gaan.

Met vriendelijke groet,

Max Riekel
Manager breedtesport DZC68
0646021035

JUMBO voetbalplaatjes

* = Verplicht veld

Deel deze pagina via: