DZC '68NieuwsOverige nieuwsREM&GO Autorijschool naast ledenpas ook op shirt JO17-1

REM&GO Autorijschool naast ledenpas ook op shirt JO17-1

REM&GO Autorijschool is de aankomende drie jaar niet alleen deelnemer van de ledenpas maar zal ook op het prachtige shirt van JO17-1 prijken. Deze overeenkomst is niet alleen een win win situatie voor REM & GO en DZC'68 maar ook voor onze leden! Veel DZC-ers profiteerden al van de ledenpas korting en het hoge slagingspercentage! 

REM&GO Autorijschool

Rijles voor auto, motor of aanhangwagen neem je als DZC-er natuurlijk bij REM&GO in Doetinchem.

Ben je 16,5 jaar oud en wil je gaan beginnen met autorijlessen? Of wil je eigenlijk al een hele tijd je motorrijbewijs halen en ga je ’t nu echt doen? Het kan allemaal bij REM&GO in Doetinchem. Je kunt zelfs in één dag je aanhangbewijs (BE) halen!

Rijinstructeur Remko Wisselink werkt al 15 jaar als zelfstandige instructeur in Doetinchem en omgeving. Hij is geduldig en sociaal en leert jou in korte tijd alles wat je moet weten om te slagen voor je praktijkexamen.

Je wilt natuurlijk het liefst zo snel mogelijk zelf de weg op. Behalve de praktijklessen, moet je dan ook de theorie goed in je hoofd hebben. Met REM&GO in Doetinchem haal je snel je theoriecertificaat. Zo komt je rijbewijs hard dichterbij!

REM&GO geeft alle leden van DZC’68 op vertoon van de ledenpas 10% korting op alle lespakketten. Ook familieleden en/of vrienden kunnen mee profiteren van deze korting!

Voor meer informatie neem contact op met Remko Wisselink op 06-52687613 of mail naar info@rem-go.nl