DZC '68NieuwsOverige nieuwsDe Grote Clubactie, verkoopperiode verlengd met 1 week!

De Grote Clubactie, verkoopperiode verlengd met 1 week!

Op zaterdag 19 september 2020 start de Grote Clubactie. DZC'68 doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is dus om de laatste euro’s binnen te halen voor ons nieuwe multicourt (pannaveld)
We hebben al aardig wat geld binnen gehaald met de verkoop van loten vorig jaar en een aantal subsidies voor ons nieuwe multicourt (pannaveld)
Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met: Verkoopboekjes.
Met het verkoopboekje ga je langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging’.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2019 start op zaterdag 19 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. 

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Online verkoop
Je kunt ook online loten ver(kopen)
Online verkoop loten

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Drop het dan in de schatkist op de bar in de kantine. vóór 28 november. Wil je meer verkopen? Max, Ralf of Niek kunnen jou een nieuw boekje geven.
Er liggen ook lege boekjes naast de schatkist.

Verkoop samen loten en Win !
Je kunt ook samen met je team leuke prijzen winnen. Ga samen op pad en haal zoveel mogelijk op voor DZC'68. Maak kans op één van de volgende teamprijzen:

1e Prijs : Met het hele team naar de bioscoop naar een film naar keuze.
2e Prijs : Met het hele team 1 uur indoor soccer en een frietje.
3e Prijs : Met het hele team lasergamen en een frietje

Tip!
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2020 is een nieuw multicourt (pannaveld) aanleggen.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten.
Jouw inzet is goud waard!