DZC '68NieuwsOverige nieuwsBericht van het bestuur (December 2020)

Bericht van het bestuur (December 2020)

Wat betreft de voetbalactiviteiten zijn er geen verschillen met de vorige maand.
De jeugd kan trainen en spelen op zaterdag een onderlinge wedstrijd. Natuurlijk is dat anders dan een competitie wedstrijd, maar gelukkig is dit wel mogelijk.
De wedstrijden die op het hoofdveld gespeeld worden zijn op zaterdag te volgen via de DZC'68 livestream. Kunnen ouders toch nog meekijken met de wedstrijd.

Of, en wanneer de senioren weer kunnen starten met trainen is helaas nog niet bekend. Ook niet wanneer de competitie weer opgestart gaat worden en hoe het vervolg zal zijn.

Voor het eerst in de geschiedenis heeft er eind november een ALV digitaal plaatsgevonden. via een livestream werden de leden op de hoogte gehouden van hoe het met de club gaat, met name financieel. Een goede ervaring om de ALV zo te doen, al zou het fijn zijn wanneer er de volgende keer meer leden ‘aanwezig’ zijn. Graag verwijs ik ook nog naar het jaarverslag 2019-2020 (zie website).
Een mooi verslag en overzicht van de activiteiten van vorig seizoen.

Als bestuur houden we onze vergaderingen nog steeds online waarbij de financiën een belangrijk onderwerp zijn. Wat zijn de (noodzakelijke) uitgaven, welke inkomsten kunnen we genereren en welke subsidie- en ondersteuningsmogelijkheden kunnen we aanvragen. Dit zal de komende periode nog wel een belangrijk onderwerp blijven.

De Gemeente Doetinchem is gestart met het maken van een Lokaal Sportakkoord. Als bestuur zijn we aanwezig geweest bij de eerste (online) bijeenkomsten. Dit zal begin 2021 een vervolg gaan krijgen.
Ook onze managers en vrijwilligers zitten niet stil! De vrijwilligers ontvangen een presentje als dank voor hun inzet! De vrijwilligerscommissie zorgt voor de (veilige) verspreiding hiervan.

Steun de club met de oliebollenactie!!

Bestel via de site en de oliebollen kunnen op woensdag 30 december, corona proof, opgehaald worden via een heuse Drive Thru bij DZC’68.

We zijn bijna aan het eind van een heel bijzonder jaar.

Het bestuur wenst u goede feestdagen en blijf gezond!
We zien elkaar gauw weer op en langs de velden.