DZC '68Info DZC'68 › Op naar 50 jaar DZC

Op naar 50 jaar DZC

Met de bouw van de nieuwe accommodatie in het vooruitzicht is het tijd voor de grote schoonmaak en een kijkje in de archieven. Vooruitlopend op ons 50-jarig jubileum kijken we vooruit, blikken we terug én gaan we op zoek naar zoveel mogelijk oud-leden op de speciale reünie pagina op Facebook.
S.v. DZC’68 werd opgericht door Rein van der Wal (overleden in 1983), Bart van der Weg (overleden in 1995), Hans van der Riet (overleden in 2005), Bertus Schimmel, Willem Teunissen en Jaap Mast. De Zaterdag Club is niet op principiële gronden opgericht en toegankelijk voor leden uit alle gezindten, zo staat in het verslag van de oprichtingsvergadering vermeld.

OPROEP:
Ben of ken jij een van de spelers van de foto’s? Tag diegene dan op de speciale reünie pagina op Facebook! Sta je niet op de foto's maar ben of ken je iemand die ooit lid van onze club geweest? Of heb je een leuke anekdote, foto’s, artikelen, namen en rugnummers? Laat het ons weten! Adressen en/of telefoonnummers graag via DM of naar reunie@dzc68.nl.

Deel deze pagina via: