DZC '68NieuwsOverige nieuwsMeer Met Massage strijkt neer bij DZC'68

Meer Met Massage strijkt neer bij DZC'68

Meer Met Massage van DZC-er Albert Haveman is bordsponsor geworden bij onze mooie club. Het reclamebord zal de aankomende drie jaar fier aan ons hoofdveld hangen. Wij zijn zeer verheugd met deze mooie samenwerking!

Meer Met Massage

Albert Haveman, eigenaar van massagepraktijk Meer Met Massage heeft zijn hart grvolgd en is eind 2017 met de opleiding voor sportmasseur begonnen. Daarnaast heeft hij meerdere specifieke massagecursussen gevolgd zodat hij zo breed mogelijk inzetbaar is.

Hij geloof dat hij met massage meer kan betekenen voor anderen. Zoals het behandelen en voorkomen van klachten en het geven van ontspanning als tegenhanger van stress en spanningen.

Behalve de 'bekende' doelgroepen wil hij zich ook richten op de jongeren en de ouderen onder ons. Massage kan bijdragen aan het krijgen van rust en heeft ook een sociale functie.

Anderen helpen en blij maken. Daar wordt Albert blij van!

Zorg voor lichaam en geest
In de huidige tijd waarin veel van ons wordt gevraagd, is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Mensen lopen te vaak door met klachten of zorgen onvoldoende voor ontspanning.

Een ontspannende massage kan je helpen om de spanning in je lichaam kwijt te raken en je hoofd leeg te maken. Even niets moeten of hoeven te doen waardoor je lichaam en geest tot rust komen. Deze wel bekende massage is natuurlijk goed voor iedereen. Maar er zijn ook minder bekende doelgroepen zoals baby's, kinderen en terminale patiënten. Juist ook bij hen kunnen bepaalde vormen van massage een waardevolle toevoeging zijn.

Als je regelmatig sport is het goed om je lichaam goed te onderhouden. Ongeacht het niveau waarop je sport. Een sportmassage kan je hierbij helpen. De massage zorgt er voor dat de vermoeidheid van het sporten uit je lichaam verdwijnt doordat de afvalstoffen worden afgevoerd. Je lichaam herstelt sneller en je voelt je weer ontspannen. Sportmassage kan helpen bij het herstel van een blessure.

Elke massage wordt op een professionele, rustige en respectvolle manier gegeven en aangepast aan je persoonlijke behoefte, elk mens is tenslotte uniek.

Meer Met Massage
Roggedreef 5
7006LW Doetinchem
06 82414151
info@meermetmassage.nl