DZC '68NieuwsHoofdnieuwsVriendinnendag: Een Dag Vol Plezier en Voetbal

Vriendinnendag: Een Dag Vol Plezier en Voetbal

Kom en doe mee met onze speciale vriendinnendag, georganiseerd door de dames van Vrouwen 1! Het maakt niet uit of je wel of geen lid bent, of wat je leeftijd of voetbalvaardigheid is - iedereen is welkom om deel te nemen aan deze leuke en inclusieve dag.
Datum: 1 mei

Tijd: 15:00-17:00 (na de luuk en siem de jong dag)

Locatie: DZC'68

Wat kun je verwachten?

Diverse Spellen: We hebben een scala aan spellen gepland die geschikt zijn voor alle niveaus en leeftijden. Van leuke teamuitdagingen tot individuele competities, er is voor elk wat wils!
Voetbal Oefeningen: Of je nu een doorgewinterde voetbalfanaat bent of gewoon zin hebt om een balletje te trappen, we hebben verschillende voetbalgerelateerde activiteiten en oefeningen om aan deel te nemen.
Gezelligheid: Naast het sporten is er volop gelegenheid om te genieten van elkaars gezelschap, nieuwe vrienden te maken en bestaande vriendschappen te versterken. Geniet van een ontspannen sfeer waarin plezier voorop staat!
Hoe kun je meedoen?

Het is eenvoudig!
Schrijf je in door te onderstaand formulier in te vullen. Zorg ervoor dat je op tijd bent en breng je sportkleding, schoenen en een goede dosis enthousiasme mee! Vergeet niet om je vriendinnen ook mee te vragen!

Meer Informatie
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over onze vriendinnendag? Neem dan gerust contact met ons op via vrouwenvoetbal@dzc68.nl.

Mis deze kans niet om een dag vol plezier en voetbal te beleven . We kijken ernaar uit om je te zien!

Vriendinnendag

*
* = Verplicht veld