DZC '68NieuwsHoofdnieuws

Hoofdnieuws

DZC’68 1 pakt de eerste punten van het seizoen

DZC ’68 heeft zaterdag 13 oktober met 4 – 0 gewonnen van Enter Vooruit. De ploeg van Steven Verheijen was de bovenliggende partij, maar drukte dat pas laat in doelpunten uit. Hiermee verlaat de ploeg de laatste plaats in de ranglijst en doet deze over aan de ploeg uit Enter.
Lees meer...

Vrijwilliger aan het woord

Deze week aan het woord: Monique Derksen, lid van de Toernooicommissie en Coördinator Wedstrijdzaken pupillen. Ze is getrouwd met Eelco Derksen en moeder van Lotte en Thomas. Thomas begon in 2014, nadat hij zijn zwemdiploma had behaald met voetballen bij DZC, Lotte een jaar later.
Lees meer...

Vrijwilligers avond 17 November

Zaterdagavond 17 november, is het weer de gezellige vrijwilligersavond. Vanwege ons 50 jarig jubileum, deze keer cabaret ,entertainment en magic. 
Lees meer...

SCiEB Vastgoed BV van bord naar Bronzen Balsponsor

SCiEB Vastgoed BV voelt zich zo goed thuis bij DZC'68 dat Hans Siebes heeft besloten om zijn huidige sponsorcontract open te breken en op te waarderen naar een Bronzen Balsponsorpakket! Daar zijn wij als vereniging natuurlijk ontzettend blij mee. Wilt u als sponsor ook meer zichtbaarheid bij DZC'68? Vraag dan aan de mannen van Support68 wat de mogelijkheden zijn.
Lees meer...

Speciale editie Herfstkamp 2018

Over enkele weken begint de herfstvakantie.
Zoals elk jaar betekent dit bij DZC’68 dat er weer een nieuwe editie van het Herfstkamp wordt georganiseerd. Met dit jaar een speciale editie! Herfstkamp 2018 staat in het teken van de 50 jarig jubileum van DZC’68!
Lees meer...