DZC '68NieuwsHoofdnieuwsJO17-1 stormt door naar de TOP

JO17-1 stormt door naar de TOP

De jongens van JO17-01 spelen in de 3e divisie noord en hebben zaterdag met 6-3 gewonnen bij LAC Frisia 1883. Door deze overwinning is de achterstand op deze tegenstander verkleind tot 3 punten. Na een moeizame 1e helft, waarin een 2-0 voorsprong werd verspeeld.
Ging de 2de helft beter, want binnen 1 minuut na rust werd er gescoord en voordat de tegenstander dit verwerkt had maakten de jongens nog 3 doelpunten. LAC Frisia 1883 drong wel aan maar werd niet meer gevaarlijk. De 3e tegengoal werd 5 minuten voor tijd gescoord. De doelpunten werden gemaakt door Ian de Haan (2x), Dinand Stalknegt (2x), Kayahan Ozkaya en Yoek Verheij.

Zaterdag 9 december 2017 om 12.15 uur komt Stichting Cambuur Leeuwarden JO17-01 naar sportpark zuid. Zij zijn nu koploper en hebben 6 punten voorsprong. Als onze jongens een goed resultaat behalen dan wordt de competitie weer spannend en doet DZC '68 JO17-01 lekker mee.