DZC '68NieuwsHoofdnieuwsInventum Huishoudelijke apparaten verlengt sponsorcontract!

Inventum Huishoudelijke apparaten verlengt sponsorcontract!

Inventum Huishoudelijke Apparaten heeft het sponsorcontract met DZC'68 met drie jaar verlengd. Inventum Huishoudelijke Apparaten heeft er voor gekozen om op beide kunstgrasvelden zichtbaar te zijn. Wij zijn natuurlijk zeer verheugd met deze verlengde samenwerking!

Inventum maakt 't moment

Meer dan honderd jaar Inventum. Het bedrijf werd opgericht in een tijd dat elektriciteit nog nauwelijks werd gebruikt als energiebron. Gaslampen gaven licht en kolenkachels warmte. Elektrische huishoudelijke apparaten waren er nog niet. Maar Alexander Vosmaer had een vooruitziende blik. Hij geloofde in elektriciteit, zag talloze toepassingen en richtte in 1908 de fabriek op. Het eerste product was een elektrische kruik. Daarna kwam een duizelingwekkend aantal andere artikelen. Teveel om allemaal te beschrijven.

Twintigste eeuw
De honderd jaar van Inventum vallen nagenoeg samen met de twintigste eeuw. Er waren in deze periode twee wereldoorlogen en een wereldwijde economische recessie. Opzienbarend is de rijke historie van ons prachtige bedrijf. Van het begin van de industrialisering via het tijdperk van de opkomst van de elektriciteit naar de moderne technologieën op het gebied van duurzame energie.

Overal aanwezig
Niet alleen in Nederland is Inventum een begrip. Tot in de verste uithoeken van de wereld worden vele producten van Inventum al sinds de beginjaren naar tevredenheid gebruikt. In de industrie, de luchtvaart, de scheepvaart en in het huishouden, overal was én is Inventum aanwezig. Een innovatief verleden is een goede basis voor een duurzame toekomst voor mens, milieu en bedrijf.

Sinds 1994 is Inventum verhuisd naar Veenendaal en is ze weer een echt familiebedrijf waar, net als in het begin, klein huishoudelijke apparaten en producten voor persoonlijke verzorging ontwikkeld worden. Passie en liefde voor ‘producten met een stekker’ kenmerkt Inventum.