DZC '68NieuwsEerste ElftalDZC ’68 1 speelt zaterdag een thuiswedstrijd tegen Quick ‘20

DZC ’68 1 speelt zaterdag een thuiswedstrijd tegen Quick ‘20

Na uitstapjes in de KNVB Beker (donderdag 20 oktober tegen Silvolde) en in de Achterhoek Cup (afgelopen dinsdag 25 oktober tegen Stokkum) speelt DZC ’68 1 a.s. zaterdag de laatste ronde in de 1ste periode van de competitie. De tegenstander a.s. zaterdag is het Oldenzaalse Quick ’20.
Balsponsor: Inventum Huishoudelijke Apparaten
Voor DZC staat er in deze wedstrijd het nodige op het spel. Immers de geelblauwen kunnen bij winst het kampioenschap in deze periode in de tas steken. Dat deze klus niet eenvoudig zal zijn blijkt vooral uit voorgaande edities, waarin het nogal eens mis liep in de laatste wedstrijd. DZC bleef vorig seizoen met lege handen achter. Een mooi moment om deze statistiek in de prullenbak te laten verdwijnen. Onze jongens hebben een prima seizoenstart tot nu toe : zeven wedstrijden gespeeld en 18 punten gehaald. De laatste wedstrijd in Kampen werd er ruim gewonnen van DOS Kampen (1-6). Het vertrouwen is dus aanwezig.

 Quick ’20 is één van de promovendi in onze klasse. De zaterdagafdeling bij Quick’20 groeit de laatste seizoenen enorm en dat betaalt zich ook uit in het prestatieniveau. Het kampioenschap afgelopen seizoen in de 3e klasse leverde een plek in de 2de klasse H op. Zeker een mooie prestatie.

De start van het nieuwe seizoen mag dan niet gemakkelijk zijn geweest. De zwartwitten uit Oldenzaal zullen hun huid duur verkopen. Ook zij hebben immers de punten keihard nodig in de strijd om de onderste plekken te verlaten.

Beide partijen hebben dus hun eigen belang om deze wedstrijd in winst om te zetten.

Kom a.s. zaterdag de mannen van trainer Steven Verheijen aanmoedigen in de strijd om de 1ste periodetitel! Aanvang 14.30 uur. 

Vanaf deze plek wensen we ook DZC ’68 VR 1 en DZC ’68 3 succes bij hun uitwedstrijden tegen respectievelijk  Heino en Juliana ’31. Ook zij kunnen de 1ste periodetitel in hun competitie binnenhalen.