DZC '68Toernooien › Meidentoernooi

De Groenmakers Meidentoernooi

Beste voetbalvrienden,

DZC ‘68 is net als voorgaande jaren alweer druk bezig met de organisatie van de jeugdtoernooien in de maanden mei en juni 2017. Na een succesvolle eerste editie waaraan meer dan 40(!) meiden- / vrouwenteams deelnamen, pakken wij het dit jaar weer groots aan met een meidentoernooi op 27 mei voor de MO-11 (ME), MO-13 (MD) en MO-15 (MC) teams. Meidenteams uitkomend in de jongenscompetitie zijn tevens van harte welkom!

Op vrijdag 26 mei wordt er een avondtoernooi georganiseerd voor de MO-17 (MB) teams. Het avondgedeelte van het toernooi wordt voor het eerst bij DZC '68 georganiseerd en zal alleen plaatsvinden bij voldoende animo. De aanvang van het toernooi zal rond 19.00 uur zijn, en zal tot uiterlijk 21.30 uur duren.

Bij het organiseren van het toernooi houden we rekening met de indelingen qua sterkte en niveau om voor alle deelnemende teams een aantrekkelijk toernooi te organiseren. Wij hopen als Werkgroep Vrouwenvoetbal en Toernooicommissie vele (jeugd)teams uit de regio, maar ook van daarbuiten, te mogen begroeten!

Van de volgende verenigingen hebben zich al een of meerdere teams zich aangemeld: FC Driebergen, Grol, Spero, DVOV, DVV, De Bataven, HHC Hardenberg, Zelos, AZSV, FC Winterswijk, Vios Beltrum, Arnhemse Boys, ESA, St. Albans (Engeland), SDOUC, Eldenia, Victoria Boys, Rood Zwart, Socii-Vorden, FC Eibergen, Sprinkhanen, sv Basteom, DCS, MvR, Colmschate '33, FC Gelre, OSC, Kilder, Orion, Ulftse Boys.

U kunt zich aanmelden voor de volgende leeftijdsgroepen en -klassen:
  • MO-11 2e klasse (max 12 teams, VOL)
  • MO-13 2e klasse (max 16 teams, VOL)
  • MO-13 1e klasse & MO-13 4e / 5e klasse teams uit de jongenscompetitie (max 8 teams, VOL)
  • MO-15 1e en 2e klasse (max 8 teams, VOL) (kan eventueel nog inschrijven voor groep van Hoofdklasse & teams uit jongenscompetitie)
  • MO-15 Hoofdklasse & MO-15 4e / 5e klasse teams uit de jongenscompetitie (max 6 teams, VOL)
  • MO-17 1e en 2e klasse (max 8 teams, nog 1 plek)

p.s.: Meidenteams die in andere klassen van de jongenscompetitie spelen kunnen zich ook aanmelden. Wij zullen dan in onderling overleg die teams een goede plek, op basis van hun geschatte niveau, geven.

Graag willen wij u dan ook uitnodigen om uw team(s) in te schrijven voor ons meidentoernooi op 26 en/of 27 mei. Inschrijven kan door een aanmelding via onderstaand aanmeldformulier of door een mail te sturen naar: toernooien@dzc68.nl met daarin vermeld:

Vereniging;
Team;
Klasse;
Naam contactpersoon;
Telefoonnummer contactpersoon;
E-mailadres contactpersoon.

Wij hopen uw interesse gewekt te hebben voor ons leuke toernooi en hopen u van harte welkom te heten op 26 en/of 27 mei op Sportpark Zuid!

Met sportieve groet,

De toernooicommissie en Werkgroep Vrouwenvoetbal

Aanmelden meidentoernooi 2017

* = Verplicht veld

Deel deze pagina via: