DZC '68NieuwsHoofdnieuwsWedstrijdverslag DZC'68 VR1 - ACV VR1

Wedstrijdverslag DZC'68 VR1 - ACV VR1

De winterstop is voorbij en na een aantal keer getraind te hebben, stond de oefenwedstrijd tegen ACV op het programma afgelopen zaterdag. Een hoofdklasser die zich daar prima handhaaft.

Vorige week hebben we weer de koppen bij elkaar gestoken om afspraken te maken zodat we samen de tweede helft van het seizoen kunnen knallen!

Nu spraken we af ons eigen spel te spelen, niet te hoog spelen en te genieten van deze wedstrijd.
Ondergetekende was iets later bij deze bespreking omdat elke minuut telde die ochtend
We begonnen erg sterk aan de wedstrijd en deden daarna nauwelijks onder. We mochten deze wedstrijd doorwisselen waar onze trainer ook goed gebruik van maakte. In de 40ste minuut kopte Marley schitterend de bal in de kruising na een vrije trap van Jara, 1-0!
In de rust kregen we complimenten en een kritische noot betreft de coaching naar elkaar die vaak ontbrak. Er werd weer wat gewisseld en gingen vol vertrouwen de tweede helft in. Helaas kwam de 1-1 snel om de hoek kijken na een onhoudbaar schot vanaf de 16.
We hielden lang stand maar nu zag je toch het niveauverschil tussen de beide teams terugkomen.
Pas in de 85ste minuut stonden we helaas 1-2 achter en ook de 1-3 was een feit 2 minuten later.
Toch kijken we terug naar een uitdagende, best goede wedstrijd waardoor we weer sterk het tweede deel van het seizoen in kunnen gaan.

En wat was het nog gezellig ‘s avonds bij het teamuitje waar we de tijd goed benut hebben, elkaar nóg beter hebben leren kennen door vragenrondes en Ozzy zijn verjaardag onverwachts alvast vierde.
De volgende die haar pen mag pakken is, sorry, jij Leo. Weet alleen van jou dat je nog ‘moet’..