DZC '68NieuwsHoofdnieuwsVoorbeschouwing: DZC'68 1 op bezoek bij Go Ahead Kampen 1.

Voorbeschouwing: DZC'68 1 op bezoek bij Go Ahead Kampen 1.

Na het afgelopen carnvalsweekend waarin DZC'68 geen verplichtingen had staat voor aanstaande zaterdag de uitwedstrijd tegen Go Ahead Kampen op het programma. De heenwedstrijd van afgelopen oktober was een memorabele. 
Op sportpark Zuid boekte DZC'68 namelijk tegen deze tegenstander de eerste overwinning van het seizoen. In dit spectaculaire duel leidde DZC'68 na 45 minuten de wedstrijd met 3-0. De Kampenaren gaven zich echter niet zomaar gewonnen en kwamen terug tot 3-2. Ondanks vele kansen voor beide ploegen bleef het hierbij. Sindsdien zijn er 10 punten bijgekomen waardoor DZC'68 na 13 wedstrijden op evenzoveel punten staat. Onze mannen staan hiermee op een 11e plek op de ranglijst. De tegenstander van aanstaande zaterdag heeft 3 punten meer behaald, maar ook een wedstrijd meer gespeeld. Hiermee bevinden de mannen uit Kampen zich op een 8e plaats wat eigenlijk alleen maar aangeeft dat het allemaal dicht bij elkaar staat.

Voor Go Ahead Kampen is het tot dusverre echter een teleurstellend seizoen. De ploeg wilt namelijk zo snel mogelijk terugkeren naar de Hoofdklasse waar het in het jaar 2014 voor het laatst in acteerde. Ondanks de teleurstellende 8e plaats is het team wel aan een opmars bezig. In de laatste 5 wedstrijden werden er 10 punten behaald en alleen verloren van koploper Flevo Boys. Go Ahead Kampen verkeert dus in uitstekende vorm en het is aan DZC'68 om de opmars een halt toe te roepen. Mocht DZC'68 hier in slagen dan doet het goede zaken in deze sterke competitie waarin er geen makkelijke wedstrijden zijn. Het belooft dus een spannende pot te worden in Kampen waarbij het alle kanten op kan.

De wedstrijd begint op Sportpark Middenwetering om 15:00 en staat onder leiding van arbiter de Boer.

De bus vertrekt om 12:15.