DZC '68NieuwsHoofdnieuwsValencia CF jeugdtrainers komen naar DZC ‘68 voor een training 3-daags

Valencia CF jeugdtrainers komen naar DZC ‘68 voor een training 3-daags

Deze zomervakantie beleeft de jeugd van Doetinchem en omgeving de voetbalweek van hun leven. De Spaanse topclub Valencia CF stuurt trainers van de jeugdopleiding naar DZC ‘68.
In Spanje staat Valencia CF bekend om de goede jeugdopleiding, geen enkele andere club leverde meer internationals aan het Spaanse team in de afgelopen 15 jaar. Sterren als Jordi Alba, David Villa, Juan Mata, David Silva, José Luis Gayà en Carlos Soler zijn klinkende voorbeelden van de succesvolle jeugdopleiding. 

Het Valencia CF Voetbalkamp is te gast in de zomervakantie van maandag 26 augustus t/m woensdag 28 augustus 2019 op het complex van DZC ’68 in Doetinchem.

Valencia CF blij met partner DZC ‘68

Sinds de zomer van 2011 organiseert Valencia CF met veel succes voetbalweken in Nederland en België. Zo succesvol dat er in 2019 wordt uitgebreid. Daarbij is in 2019 DZC ‘68 voor het eerst partner van Valencia CF. DZC ‘68  behoort daarmee tot een selecte groep partnerclubs van Valencia CF in Nederland.

Voetbaltraining krijgen van officiële jeugdtrainers Valencia CF

Het Valencia Voetbalkamp is een 3-daagse trainingsweek voor jeugdspelers (jongens en meisjes) van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van officiële Valencia CF jeugdtrainers. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat ieder kind op zijn/haar eigen niveau kan trainen. De Valencia CF trainers worden geassisteerd door Nederlandse UEFA gecertificeerde en ervaren trainers die allen een opleiding hebben genoten van Valencia CF. Het aantal deelnemers is gelimiteerd, zo is iedereen verzekerd van voldoende aandacht, óók van de Spaanse trainers. 

De deelnemers ontvangen van partner Puma een Valencia CF trainingstenue, bestaande uit: shirt – short – sokken. Daarbij krijgen de deelnemers een Valencia CF Bidon, Valencia CF Diploma en 3 dagen top training door de officiële Spaanse Valencia trainers volgens de succesvolle Valencia Methodology. Daarnaast krijgen de deelnemers lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit. De deelnemersbijdrage is €170,- (mogelijkheid tot betaling in 2 termijnen). 

Maak kans op een weekend Valencia!

Alle deelnemers aan het Valencia Voetbalkamp maken kans op een voetbalreis naar Valencia. Per locatie worden door de Valencia CF trainers de meest talentvolle spelers uitgenodigd voor een weekend Valencia. Als gast van Valencia CF gaan zij trainen op het trainingscomplex van Valencia CF, een wedstrijd en training van 1e team bekijken, een stadiontour in Estadio Mestalla en wacht een grote verassing!

Alle informatie staat op www.valenciavoetbalkamp.nl

Aanmelden:
https://valenciavoetbalkamp.nl/aanmelden-locatie/locatie-doetinchem/
_______________________________________________________________________________________________

Valencia CF Voetbalkamp is een initiatief van Valencia CF, in de Benelux vertegenwoordigd door Gert Bongers uit Winterswijk.

Telefoon:            06 - 51 60 99 00

Email:                 info@valenciavoetbalkamp.nl

Website:             www.valenciavoetbalkamp.nl
Facebook:           www.facebook.com/valenciavoetbalkamp
Instagram:          www.instagram.com/valenciavoetbalkamp