DZC '68NieuwsHoofdnieuwsOnze vrouwen afdeling zoekt jouw talent

Onze vrouwen afdeling zoekt jouw talent

Het meidenvoetbal bij DZC'68 maakt een stormachtige ontwikkeling door. Het meiden- en vrouwenvoetbal bij DZC'68 heeft inmiddels een regionale uitstraling en dat is ook de KNVB niet ontgaan. Zo gaat DZC’68 volgens seizoen met de MO17 in een semi-landelijke competitie spelen.
De KNVB heeft ons gevraagd, gezien de huidige ontwikkelingen en onze ambities, om in deze competitie te participeren. Deze uitdaging gaan we uiteraard aan. DZC’68 biedt talentvolle en ambitieuze speelsters uit de regio een plek om zich op het hoogste niveau van Nederland, onder leiding van een ervaren trainer, te ontwikkelen. 

Wij verwachten hierdoor een betere en snellere aansluiting te verkrijgen bij de selectie van VR1. DZC’68 heeft de ambitie om met behulp van haar jeugdopleiding deze selectie uit te laten groeien tot een volwaardige stabiele eersteklasser.

Heb jij interesse om een paar keer mee te komen trainen dan bieden we tijdens de Girlsacadamy hiervoor de mogelijkheid.
Wanneer je niet voor de MO17 selectie in aanmerking komt kun je tevens geheel vrijblijvend mee komen trainen. Voor ouders is dit tevens het moment om met DZC'68 kennis te maken en de mogelijkheid om vragen te stellen aan de aanwezige kaderleden. I.v.m. de voorbereidingen is aanmelden verplicht!

Wanneer en waar ?

Datum:

18 mei 2018
25 mei 2018
01 juni 2018

Tijdstip

18:30 tot 20:00 uur

Waar:

DZC'68, veld 1
Sportweg 6 (Sportpark Zuid)
Doetinchem

Aanmelden:

vrouwenvoetbal@dzc68.nl