DZC '68NieuwsHoofdnieuwsDZC'68 genomineerd in drie categorieën

DZC'68 genomineerd in drie categorieën

DZC'68 is genomineerd in drie categorieën,namelijk als club, vrijwilligster en ook voorzitter. Wilt u net zoals iedereen die een geel blauw hart heeft, deze ook winnen. Stem dan tot 8 juni via http://achterhoeksevoetbalnacht.nl/#stemnu  
Op de website www.achterhoeksevoetbalnacht.nl kunt u zien wie de andere genomineerden zijn en vindt u informatie over de invulling van de 2e Achterhoekse Voetbalnacht op donderdag 8 juni op Stadion de Vijverberg in Doetinchem. Het is een avondvullend programma voor voetballiefhebbers uit de Achterhoek. Naast de aanwezigheid van Siri Worm en Eric Braamhaar is één van de hoogtepunten van deze avond de uitreiking van de awards in 5 categorieën: Vereniging, Voorzitter, Vrijwilliger, Talent en Scheidsrechter van het jaar.

Er kan tot en met 8 juni gestemd worden via www.achterhoeksevoetbalnacht.nl. De winnaars worden bepaald door 50% publieksstem en 50% jury-stem. Op de avond zelf vindt de ontknoping plaats, dus wij nodigen u en uw leden uit hierbij aanwezig te zijn. Graag ontvangen we u om 19.30 uur. Mocht u verhinderd zijn, wilt u ons dat dan laten weten door op deze mail te reageren.

Niet alleen het voetbal maar ook de Achterhoek is wat ons bindt. Iedereen uit de Achterhoek is welkom om bij deze gratis toegankelijke avond aanwezig te zijn. Vermeld de mogelijkheid tot stemmen en een oproep om op 8 juni te komen op de Achterhoekse Voetbalnacht op uw website. Laat uw leden weten dat ook zij welkom zijn op deze avond waar uw vereniging één van de genomineerden is!

Deel deze pagina via: