DZC '68NieuwsHoofdnieuwsDZC‘68 treft De Graafschap in eerste wedstrijd richting Eredivisie

DZC‘68 treft De Graafschap in eerste wedstrijd richting Eredivisie

Wát een heerlijke manier om het nieuwe voetbalseizoen te beginnen… De kersverse promovendus De Graafschap speelt de eerste wedstrijd in aanloop naar de Eredivisie tegen DZC ’68. En daar verheugen wij ons enorm op. Mis dit spektakelstuk niet: omcirkel zaterdag 7 juli, aanvang 18.00 uur met rood in je agenda!


Doetinchemse clash
Voor De Graafschap is de wedstrijd op 7 juli op Sportpark Zuid de eerste wedstrijd richting de Eredivisie. Op 1 juli werken de mannen van Henk de Jong de eerste training van de voorbereiding af. Nog geen week later volgt de Doetinchemse clash tussen de Superboeren en DZC’68; een prachtig affiche.

WK-kwartfinale te zien op diverse schermen
De aftrap bij DZC ‘68 - De Graafschap staat gepland om 18.00 uur. Aansluitend is de kwartfinale van het WK 2018 te zien op diverse schermen en een beamer in de kantine. De kwartfinalewedstrijd begint om 20.45 uur. Natuurlijk zal er voor passende en swingende muzikale omlijsting worden gezorgd.

Dit wil je niet missen...
Last but not least… De organisatie denkt ook aan de inwendige mens. Je kunt in de kantine terecht voor diverse versnaperingen, maar ook buiten worden diverse horecapunten opgezet. Zo plaatsen we een bar op het terras naast de tribune. Verder zijn er nog diverse andere horecapunten. Als klap op de vuurpijl is er een waar horecaplein voor eten en drinken te vinden op het plein tussen het Hoofdveld en Veld 1.

Kortom: één groot spektakel dat je niet mag én niet wilt missen!

Informatie kaartverkoop

De entreeprijzen voor niet-leden zijn:
€ 7,50 voor volwassenen
€ 5,00 voor jeugd onder 16 jaar
*Alleen op de wedstrijddag aan de kassa verkrijgbaar

Voorverkoop leden DZC'68
Voor leden van DZC'68 is het mogelijk om kaarten aan te schaffen in de voorverkoop. Dat kan op onderstaande momenten:

Zaterdag 16 juni 2018 tussen 9.00 uur en 13.00 uur - Kledingruimte (Beneden rechts)
Zaterdag 23 juni 2018 tussen 13.00 uur en 16.00 uur - Kledingruimte (Beneden rechts)
Donderdag 5 juli 2018 tussen 19.00 uur en 21.00 uur - Kantine

Er kan 1 kaart per DZC'68 lid worden aangeschaft. Controle zal plaatsvinden aan de hand van de ledenlijst! (Neem voor de zekerheid jouw ledenpas mee!)

Entreeprijzen leden DZC'68
€ 5,00 voor volwassenen
€ 2,50 voor jeugd onder 16 jaar
* Deze prijzen worden alleen gehanteerd in de voorverkoop. Aan de kassa gelden ook voor DZC-leden de entreeprijzen voor niet leden zoals hierboven genoemd.

Sponsoren van DZC'68 ontvangen voor deze wedstrijd een aparte uitnodiging!