DZC '68NieuwsHoofdnieuwsDe grote Club actie gaat weer van start

De grote Club actie gaat weer van start

Op zaterdag 15 september 2018 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook weer mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar gaat de opbrengst naar:  Realisatie van een pannaveldje bij onze accommodatie.

We hebben al uit de eerdere verkoopactie van de bloemen, op gezet door Jan de Boer, en giften tijdens onze 50 jarige jubileumreceptie een mooi bedrag van € 2.000,- beschikbaar voor ons pannaveldje.Daarnaast heeft Sportservice Doetinchem al ballen beschikbaar gesteld voor het pannaveldje. We zijn al een aardig eind op weg maar we zijn er nog niet. Help je mee dit pannaveldje te realiseren?

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

Zaterdag 15 september ontvangen onze jeugdleden de verkoopboekjes van hun leider/leidster.

Tot 22 november 2018 kunnen we samen de loten verkopen.

Laten we zoveel mogelijk loten verkopen zodat we ons pannaveldje kunnen gaan realiseren

-  Verkoop 20 loten en ontvang een gratis pretparkkaartje*, dagje Schiphol* en/of ontvang 65% korting op een artikel naar keuze in de Masita webshop.
Help het doel van onze vereniging te halen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van Support68 een gratis entreekaart voor Slagharen, Bobbejaanland of Schiphol behind the scenes*. Bij de verkoop van 20 loten of meer ontvang je ook 65% korting op een artikel naar keuze in de Masita webshop.

-  Prijzen voor lotenverkopers; win een Playstation 4!
Lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper kan geweldige prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een iPad! Voor meer info ga je naar:www.kids.clubactie.nl.