DZC '68NieuwsEerste ElftalZaterdag 12 oktober treedt DZC’68 aan tegen DOS’37

Zaterdag 12 oktober treedt DZC’68 aan tegen DOS’37

Vorige week zaterdag werden de eerste punten van het seizoen behaald in de uitwedstrijd tegen DOS Kampen. Met een zeer jonge ploeg won DZC’68 knap met 0-1 van de kampioen van de tweede klasse van vorig jaar. 
Dylan Hendriksen bezorgde de ploeg van Jos van der Veen met de enige treffer de eerste overwinning van het seizoen. Met de overwinning klimt DZC’68 naar de tiende plek en geeft het de spreekwoordelijke rode lantaarn over aan KHC.

In vele opzichten komt de wedstrijd overeen met die van afgelopen zaterdag. Naam van de tegenstander, kleuren van de shirts en de belangen van de wedstrijd zijn nagenoeg gelijk aan die van de wedstrijd tegen DOS Kampen. Met DOS’37 treft DZC’68 een lotgenoot in de strijd om de veilige plekken boven de streep. Een goed resultaat is dus van levensbelang voor beide teams.  Ook zeker gezien het programma voor de komende wedstrijden. Na DOS’37 volgen wedstrijden tegen Go Ahead Kampen, WHC, DTS Ede, CSV Apeldoorn en DFS Opheusden. Aan de andere kant is elke wedstrijd in deze sterke competitie een zware kluif, er zijn simpelweg geen makkelijke tegenstanders. Vorig jaar eindigde de wedstrijd in 2-4 voor DOS’37, een extra reden om te winnen aanstaande zaterdag.

Hopelijk dubbel feest want aansluitend op de wedstrijd barst het Oktoberfest los in de kantine.

De wedstrijd begint om 15.00 uur.

De wedstrijdbal is aangeboden door EMS Telemarketing