DZC '68NieuwsEerste ElftalWeer een uitwedstrijd voor DZC 68 1

Weer een uitwedstrijd voor DZC 68 1

DZC ’68 1 gaat zaterdag 21 oktober 2017 in de vijfde competitieronde een uitwedstrijd spelen tegen WHC uit Wezep. Een tegenstander, die al jaren bivakkeert in de Hoofd- dan wel 1ste klasse. Een ploeg, die weet waar Abraham de mosterd haalt. 
Ondanks een matige competitiestart lijkt het team van trainer/coach Wiljan Mossing de succesvolle weg te hebben in geslagen
Afgelopen zaterdag werd er maar liefst met 5 – 1 gewonnen van FC Zutphen en werd de eerste drie punter genoteerd. Hierbij was één van de belangrijke pionnen aanvaller Carlos Lopez Macedo. Hij maakte drie doelpunten en had dus een groot aandeel in de winst.

Aan DZC ’68 de taak om de WHC dadendrang aan banden te leggen en de Wezep naren onder zich te houden op de ranglijst. Zelf bewezen de Doetinchemmers zichzelf afgelopen zaterdag een prima dienst door een mooie collectieve prestatie in Barneveld en daardoor een zevende plek in het klassement. In voetbaltermen : het linker rijtje. De 1ste klasse D van district Oost (ook wel de vijfde hoofdklasse genoemd) is een prachtige competitie, waarin je wekelijks aan de bak moet om je verworven positie te handhaven. Veel ploegen kunnen van elkaar winnen en dan komt het op de details. Zaterdag dus weer een mooie graadmeter voor DZC ’68.

De wedstrijd begint om 14.30 uur

De bus vertrekt om 11:45 uur