DZC '68NieuwsEerste ElftalVuurwerk verwacht op Super Samstag

Vuurwerk verwacht op Super Samstag

Aanstaande zaterdag (31 oktober) speelt DZC'68 1 een thuiswedstrijd tegen V.V. Dieren. En wat voor een thuiswedstrijd! Bij een zege kronen de mannen van trainer Arthur Isselman zich tot de winnaar van de eerste periode en is deelname aan de nacompetitie al in een vroeg stadium gerealiseerd.

Wij verwachten dan ook dan ook het nodige vuurwerk van onze hoofdmacht! Dat zal nog niet zo makkelijk worden want met V.V. Dieren treft DZC’68 een sterke tegenstander. De Dierenaren staan op een keurige plek op de ranglijst maar zijn al wel uitgeschakeld in de race om de periodetitel.


Om nog meer kleur aan deze belangrijke wedstrijd te geven zal Support68 zorgen voor een heuse sfeeractie! 

Bij dezen doen wij een oproep aan alle leden van DZC’68 en hun familie, vrienden en vage kennissen om zaterdag naar Sportpark Zuid te komen om ons vlaggenschip aan te komen moedigen en ze naar het eerste succes te schreeuwen! 

Als klap op de vuurpijl zal om 16:15 uur ook het Oktoberfest losbarsten in de tot bierstube omgebouwde kantine. Aan de randzaken kan het dus niet liggen aankomende zaterdag. Nu nog vlammen op het veld! 

Zaterdag 31 oktober
DZC'68 1 – V.V. Dieren 1   Aanvang: 14:30 uur

De wedstrijdbal deze middag is aangeboden door CP Grafimedia uit Didam.

Tevens zijn er ook zaterdag weer mooie prijzen te winnen met de Inventum-Muta loterij!

Wij zien u zaterdag!

Forza DZC’68