DZC '68NieuwsEerste ElftalVoorbeschouwing OZC 1 – DZC ’68 1

Voorbeschouwing OZC 1 – DZC ’68 1

Op zaterdag 04 maart 2017 staat wederom de uitwedstrijd tegen OZC op het programma voor DZC ’68. Eerder dit jaar werd deze wedstrijd (28 januari) afgelast wegens een besneeuwd natuurgrasveld in Ommen.
DZC staat vanaf a.s. zaterdag een drietal uitwedstrijden op rij te wachten. Respectievelijk OZC, IJVV en Hellendoorn staan bij onze bus vervoerder Gademann in de agenda genoteerd om de Doetinchemse selectie naar Overijssel te rijden.

Zoals gezegd a.s. zaterdag naar OZC in Ommen. Met deze wedstrijd komt er hopelijk een einde aan het onregelmatige competitieprogramma van de afgelopen 2 maanden.

Na de thuisoverwinning op Sparta Enschede op 18 februari (3 – 0) moet de selectie van trainer/coach Verheijen de draad weer oppakken. De ongeslagen reeks van 9 wedstrijden geeft aanleiding met zelfvertrouwen deze wedstrijd te spelen en in winst om te zetten. 

In de openingswedstrijd van dit seizoen was OZC onze eerste tegenstander op Sportpark Zuid. De wedstrijd eindigde toen in een 3 – 0 overwinning voor de geel blauwen. Dat was toen het startsein voor een prima eerste competitiehelft.

Onze tegenstander OZC uit Ommen bivakkeert momenteel op een negende plek op de ranglijst. Twee punten boven de rode degradatiestreep. Voor deze ploeg dus aanleiding om de mouwen op te stropen en zaterdag met een resultaat van het veld te stappen. Ondanks een veldoverwicht slaagde OZC er de laatste wedstrijd tegen ZAC er niet in om de punten mee te nemen naar Ommen. Die nare smaak wil de ploeg van Pascal Weteringe natuurlijk wegspoelen met het zoet van een overwinning.

De wedstrijd staat geprogrammeerd op veld 1 (natuurgras). Als de weersomstandigheden het niet toelaten om op dit veld te spelen zal er uitgeweken worden naar het kunstgrasveld.

Geplande aanvang van de wedstrijd : 14.30 uur

Vertrek van de bus : 11.45 uur