DZC '68NieuwsEerste ElftalVoorbeschouwing Hellendoorn 1 – DZC ’68 1

Voorbeschouwing Hellendoorn 1 – DZC ’68 1

Op zaterdag 18 maart 2017 reist DZC ’68 naar Hellendoorn. DZC ’68 speelt dan voor de derde keer op rij een uitwedstrijd. Dit keer tegen VV Hellendoorn.
De laatste twee uitwedstrijden leverden winstpartijen op in Ommen en IJsselmuiden. Prima prestaties, die bijdragen aan de rooskleurige stand in de klasse 2H van KNVB District Oost. Negen punten voorsprong op de nummer twee : Enter Vooruit en de andere ploegen hebben een nog grotere achterstand. Met nog negen wedstrijden te spelen staat nu dus de uitwedstrijd tegen Hellendoorn voor de deur.

Deze ploeg staat momenteel op de tiende plaats met een voorsprong van twee punten op de nacompetitieplaatsen 11 en 12. De ploeg van Edwin Duim zal dus aan de bak moeten om punten te sprokkelen. In de heenwedstrijd speelde DZC ’68 een ongelukkige wedstrijd. Veel gemiste kansen en de wet als je de kansen niet zelf afmaakt scoort de tegenstander aan de andere kant leidden tot de enige nederlaag tot nu toe (0 – 1).

Voor de geelblauwen toch weer een motivatie om zaterdag te laten zien dat de heenwedstrijd op een misverstand berustte en de punten mee naar Doetinchem te nemen.

Geplande aanvang van de wedstrijd : 15:00 uur

Vertrek van de bus : 12:00 uur