DZC '68NieuwsEerste ElftalVoorbeschouwing DZC'68 1 - Go Ahead Kampen 1

Voorbeschouwing DZC'68 1 - Go Ahead Kampen 1

Aanstaande zaterdag 7 oktober treedt DZC aan tegen wederom een club uit Kampen voor de officiële opening van het nieuwe kunstgrasveld. Vorige week was KHC al te gast op Sportpark Zuid, zaterdag zijn het de rood-gelen van Go Ahead Kampen. Balsponsor zal zijn:  EMS Telemarketing
Na de nederlaag in en tegen Nunspeet was DZC er afgelopen weekend op gebrand om bij de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen een goed resultaat neer te zetten tegen KHC. Het werd echter een andere wedstrijd dan waar DZC op gehoopt had. Het was betreft het wedstrijdbeeld een kopie van de wedstrijd van een week eerder tegen Nunspeet. Na de vroege 0-1 kroop DZC iets meer uit haar schulp en creëerde het een aantal kansen. De tweede helft had DZC de druk er goed op en creëerde het de meeste kansen, maar wederom stond het aluminium de gelijkmaker in de weg. Zo bleef het na 90 minuten 0-1 en stond DZC met lege handen.

Go Ahead Kampen verloor vorige week zaterdag net als DZC ook haar tweede wedstrijd van het seizoen. Thuis werd er met 1-2 verloren van DOS’37 uit Vriezenveen. Vijf jaar geleden toen beide teams ook tegenover elkaar stonden in de 1e klasse D werd het op Sportpark Zuid 1-1. Doelpuntenmaker toentertijd voor DZC was Maarten Jaspers. Het beloofd zaterdag een interessante wedstrijd te worden aangezien beide teams nog puntloos zijn en dus vol voor de eerste punten gaan.

Om 14.30 uur zal DZC aftrappen voor de tweede wedstrijd op de nieuwe accommodatie en de officiële opening van het nieuwe kunstgrasveld. Komt dat zien en schreeuw DZC naar de eerste overwinning!