DZC '68NieuwsEerste ElftalLaatste thuiswedstrijd DZC 1 seizoen 2016-2017

Laatste thuiswedstrijd DZC 1 seizoen 2016-2017

Nu Enter Vooruit definitief op afstand is gezet en promotie naar de eerste klasse een feit is, is de spanning voor de spelers en staf er grotendeels af. Desalniettemin willen de mannen van Steven Verheijen het seizoen kampioenswaardig eindigen met zoveel mogelijk punten en dus de resterende wedstrijden winnen.


Aanstaande zaterdag treedt DZC’68 1 aan tegen WVF uit Zwolle voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. De heenwedstrijd in Zwolle werd met 0-1 gewonnen door een doelpunt van Rutger Ebbers. DZC kwam toentertijd nog goed weg doordat een speler van WVF een grote kans vlak voor tijd niet wist te benutten. Met nog twee wedstrijden voor de boeg staat de ploeg van Herben Visscher net boven de nacompetitiestreep, al is het wel op doelsaldo. Voor WVF de taak om nog minimaal 3 punten te pakken om zo waarschijnlijk nacompetitie te ontlopen. Maar er staan nog wel twee lastige tegenstanders op programma. Naast de wedstrijd van aanstaande zaterdag wacht de week erop Sparta Enschede. Een lastige wedstrijd aangezien Sparta nog vol in de race is voor de derde periode en dus promotiewedstrijden aan het eind van het seizoen. WVF zal er zaterdag op gebrand zijn om het de kampioen zou moeilijk mogelijk te maken door te vechten voor wat het waard is en te strijden voor lijfsbehoud in de tweede klasse.

En zo speelt het 1e  aanstaande zaterdag niet alleen haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen maar ook de laatste thuiswedstrijd op het sportpark Zuid zoals die nu nog is. In september zal DZC’68 weer aantreden voor competitievoetbal, maar dan in de eerste klasse én op het vernieuwde sportpark Zuid!

Er zal zaterdag om 14.30 uur worden afgetrapt en de wedstrijd staat onder leiding van dhr. Koolwijk.

Komt dat zien!

De wedstrijdbal wordt is aangeboden door de  De Heren van Zuid