DZC '68NieuwsEerste ElftalDZC'68 wil revanche tegen DZSV!

DZC'68 wil revanche tegen DZSV!

Aankomende zaterdag staat de Achterhoekse derby op het programma in de 2e klasse H. Het DZSV van de van ons niet onbekende trainer Bas van Londen komt namelijk op bezoek! Een wedstrijd waar meer op het spel staat dan de stand op de ranglijst...

Door de goede overwinning op Enter Vooruit en het verlies van Sparta Enschede twee weken geleden staan de mannen van trainer Verheijen maarliefst acht punten voor op Enter, Sparta, ASC'62 en jaja...DZSV! Een heuse topper dus op Sportpark Zuid.

Zaterdag gaat het echter niet alleen om de ranglijst. De selectie van DZC'68 is er op gebrand zich te revancheren voor het verlies van de finale van de Achterhoek cup. Daarnaast moeten de trainers Verheijen en Van Londen maandag weer hun gesmeerde boterhammetje opeten in de lerarenkamer van het AOC. Wie mag zich koning voetbal noemen van het AOC?

Al met al een spektakelstuk waar veel vuurwerk van wordt verwacht. Daar moet je toch bij zijn? Dus pak je geel-blauwe sjaal, muts, vlag of shirt en moedig de mannen van DZC'68 aan!

IT'S TIME FOR GLORY!
Wanneer: Zaterdag 26 november 2016
Aanvang: 14:30 uur
Balsponsoren: Salon Gerard Zelhem & PHC tailored telecom