DZC '68NieuwsEerste ElftalDZC'68 1 opent de competitie in Nunspeet

DZC'68 1 opent de competitie in Nunspeet

DZC ’68 1 gaat zaterdag 23 september 2017 de competitie openen in Nunspeet tegen de plaatselijke voetbalvereniging. De Doetinchemmers doen dat weer in de eerste klasse D van District Oost. 
Zes seizoenen geleden degradeerde DZC uit deze klasse, maar nu na een klinkend kampioenschap in de 2de klasse mogen de mannen van Stéven Verheijen het weer proberen op dit niveau.

Om met de deur in huis te vallen : Nunspeet uit. Een gerenommeerde tegenstander aan de westkant van de Veluwe. Nunspeet heeft de poulefase van de Districtsbeker succesvol afgerond met een eerste plek en dus in de loting voor de volgende ronde. Nunspeet heeft een nieuwe trainer/coach voor de selectie staan : Freddy Smit. De selectie telt een zestal nieuwe leden : 3 jongens van buiten en 3 jongens komen over uit de eigen gelederen. Een beeld dat DZC ’68 niet onbekend voor komt.

Onze selectie heeft een prima voorbereiding achter de rug. Met drie overwinningen in de Districtsbeker heeft het 1ste elftal het nodige vertrouwen bij elkaar gevoetbald. Maar, hoor ik veel mensen denken, oefen- en bekerwedstrijden zijn geen competitiewedstrijden. Dus de echte graadmeter is a.s. zaterdag !

Op naar Nunspeet. Op naar de nieuwe competitie. DZC ’68 is er klaar voor. Vanaf deze plek wens ik spelers en staf een leuke, sportieve en succesvolle competitie toe.

De bus vertrekt om 12:15 uur

Programma zaterdag 23 september 2017:
ASV Dronten – Hierden                     14:30 uur
Flevo Boys – DETO                           14:30 uur
Vroomshoopse Boys – WHC             14.30 uur
FC Zutphen – SVZW                         14:30 uur
DOS ’37 – SDV Barneveld                14:45 uur
VV Nunspeet – DZC ’68                    14:45 uur
KHC – Go Ahead Kampen                17:00 uur